Fancy a. f. 1621 pregleda 20. travnja 2019.

Katy Perry više nema kratku kosu i - WOW!

katyperry/Instagram

Taman kad smo navikli na njenu kratku frizuru opet nas je iznenadila

Katy Perry već neko vrijeme fura skroz kratku kosu i, iako joj super stoji, nekako su se mnogi nadali da će vratiti svoju divnu, dugu kosu u prvi plan. I je. Na Instagramu je objavila fotku nove raskošne frizure i fanovi su oduševljeni.

Novi stari look

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Como te llamas, baby? link in bio bb.

Objavu dijeli KATY PERRY (@katyperry)

Naravno, svima je jasno da je riječ o periki, s obzirom da je nemoguće pustiti kosu preko noći, ali svejedno - loving the new old hair! 

A kako to da se uopće odlučila skroz skratiti kosu i nositi pixie frizuru toliko dugo? O tome je još 2017. govorila u Ellen Showu, piše Cosmopolitan. 

Zašto je furala pixie?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨Indigo child✨

Objavu dijeli KATY PERRY (@katyperry)

"Kad bojate kosu u plavo dogodi se da ona počne otpadati. Pa sam ja to odlučila riješiti šišanjem", rekla je Katy. I to joj je bila super odluka, ali ovaj novi look nam se također jako sviđa.

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    super joj je ovo