Fancy a. f. 4005 pregleda 20. siječnja 2019.

Ljudi, Nika ima novu frizuru: Napravila je nešto ludo!

xniks2x/Instagram

Nika s novom frizurom, baš kao i uvijek, izgleda apsolutno divno

Baš smo jučer pisali o šiškama i dugoj kosi, odnosno o tome da je to kombinacija koja osvaja 2019. godinu, i čini se da nas je naša xniks2x čula! Da, dobro ste vidjeli, Nika je odrezala šiške i izgleda preprepredobro!

Kratko smo se čuli s Nikom pa nam je rekla odakle inspiracija za novu frizuru. "Ja sam uvijek za promjene i ne volim se dugo vremena zadržavati na istom. Stalno nešto mijenjam! Šiške sam imala nekad davno pa sam htjela malo osvježiti frizuru i sa šiškama i novom bojom", rekla nam je Nika.

Nika zna da su šiške IN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Little change never hurt nobody.💃🏻

Objavu dijeli Dare 2B different (@xniks2x)

Nika je, osim šiški, obnovila i boju kose, a fotku nove frizure objavila je na svom Instagram profilu uz opis: 'Malo promjene nikoga nije ubilo.' Kako se vama sviđa nova Nikina frizura? Nama je apsolutno divna!

Možda te zanima... Šiške su se vratile: Evo kako se nose u 2019.

Koliko ti se sviđa Nikina nova frizura?

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg omg predobroooo :O