Fancy a. f. 22 pregleda 02. veljače 2016.

Maša u Parizu otkrila tajnu borbe protiv akni!

Maša Zibar
Facebook Mashin'theBeauty
Maša u Parizu otkrila tajnu borbe protiv akni! Maša u Parizu otkrila tajnu borbe protiv akni! Maša u Parizu otkrila tajnu borbe protiv akni! Maša u Parizu otkrila tajnu borbe protiv akni! Maša u Parizu otkrila tajnu borbe protiv akni! Maša u Parizu otkrila tajnu borbe protiv akni! Maša u Parizu otkrila tajnu borbe protiv akni! Maša u Parizu otkrila tajnu borbe protiv akni! Maša u Parizu otkrila tajnu borbe protiv akni! Maša u Parizu otkrila tajnu borbe protiv akni! Maša u Parizu otkrila tajnu borbe protiv akni!

Osim po romantici, Pariz je poznat i kao prijestolnica ljepote

S problematičnom kožom svi su susretnemo bar jednom u životu, a oni malo manji sretnici s tim problemom se bore čak i po nekoliko godina. Dosadnih prištića i akni nije se lako riješiti, a svakodnevno korištenje šminke dodatno komplicira stvari.

Svega toga svjesna je i Maša Zibar s YouTube kanala 'Mashin'theBeauty' koja je nedavno posljetila grad ljubavi - Pariz. Osim što je uživa u njegovoj ljepoti, naučila je i puno korisnih stvari o (uspješnoj) borbi protiv akni.

Maša Zibar | Autor: Facebook Mashin'theBeauty Facebook Mashin'theBeauty

Naime, upravo je njezin rad prepoznala beauty kompanija La Roche Posay te su je izabrali za predstavnicu Hrvatske na zajedničkom druženju beauty blogerica iz cijeloga svijeta. Tamo su imale priliku sudjelovati u brojnim radionicama gdje su od najvećih stručnjaka učile o tajnama tretiranja akni.

Naravno, Maša nije zaboravila obratiti pozornost i na francuski smisao za modu...

- Dok sam šetala ulicama Pariza, imaš osjećaj kako se ispred tebe odvija fashion week! No, nisam primjetila da su hrabri što se tiče mode. Parižani ne vole eksperimentirati s modom kao primjerice London. Oni vole klasičnu modu bez puno boja - kaže Maša.

U našoj fotogaleriji pogledajte njezin foto izvještaj iz najromantičnijeg europskog grada, a u njezinom vlogu otkrije što je sve vidjela, u čemu je uživala, kako joj je bilo u YouTube Spaceu, koje francuske delicije je probala i još mnogo toga.

Osim toga, saznajte zašto je Maša zaključila kako upravo u Parizu žive najljepši muškarci...

Pratite nas i dalje jer uskoro vam otkrivamo sve tajne borbe protiv akni koje je Maša otkrila na ovom La Roche Posay druženju...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?