Fancy a. f. 6273 pregleda 27. studenoga 2019.

Miley fura fudbalerku: 'Ovo je najgora frizura ikad'

mileycyrus@instagram

Miley nosi neobičnu fudbalerku, a fanovi baš i nisu najsretniji zbog njezine nove frizure. Napali su njezinu frizerku, ali nisu imali pojma da ju je zapravo šišala - mama!

Nikad nije prekasno (ili prerano) za novogodišnje promjene, ovisno kako gledate na njih. Recimo, Miley je odlučila napraviti veliku promjenu u 2019. godini i isprobati frizuru koju dosad još nikad nije isfurala. 

 | Autor: screenshot/mileycyrus/instagram screenshot/mileycyrus/instagram

Miley je ošišala šiške i skratila kosu, a finalni rezultat je dosta neobična i jako zanimljiva frizura. 

Napali njezinu frizerku

Neki su fanovi oduševljeni, dok je većina ipak skužila da s ovom frizurom nešto nije u redu. A zbog toga su na Instagramu napali njezinu frizerku, Sally Hershberger, javlja Cosmopolitan.

"Ovo je najgora frizura koju sam ikada vidjela. Kako se uopće možeš nazivati frizerkom?" Ovo je samo jedan komentar ne toliko sretnih fanova, ali, možda su trebali malo pričekati prije nego su napali potpuno nevinu osobu...

Šišala ju je mama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Giving @mileycyrus a little B-day haircut!! #staytuned #itsgood

Objavu dijeli Tish Cyrus (@tishcyrus)

Naime, ovu frizuru uopće nije radila Sally, već Mileyna mama, Trish. Trish je na svom profilu objavila video u kojem šiša Miley i time umirila glasine, a i Sally se obranila na svom Instagramu.

Moderna fudbalerka

"Da znate bilo što o kosi i frizurama, skužili biste da je ovdje riječ o poziciji iz koje se (Miley) fotkala. Zato izgleda ovako čudno. Uz to, kosa joj je ispeglana i potpuno ravna. Također, ako niste znali, ova se frizura zove moderna fudbalerka i izgleda jako cool", napisala je Sally. 

A što vi mislite? Kako vam se sviđa frizura? Je li top ili flop?

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?