Fancy a. f. 874 pregleda 15. rujna 2017.

Wake up: 4 načina koji ćete dići na noge onda kada ti se ništa ne da

Što te ne ubije, ojača te! Pročitaj najbolje savjete koji će ti pomoći otjerati loš dan.

Svi imamo dane kad smo baš doslovce za ništa. Možda je do manjka sna, vani pada kiša, ostavio te dečko ili jednostavno imaš bad hair day. 

Možda, ali samo možda nema jednostavnog razloga zašto se osjećaš tako strgano i nikako. No svejedno to ne znači da se možeš izvući od obaveza, pa tako moraš u školu, ples ili nešto treće. 

via GIPHY

 

Pa što snažna cura može napraviti?

Mi dajemo savjete kako prebroditi loš dan, loš tren... jednostavno sve što je loše. 

 

MASKARA, RUŽ ILI SJAJILO 

- Stavi na sebe omiljenu maskaru ili sjajilo. Ono će ti namamiti osmijeh na lice kada se pogledaš u ogledalo. Ako ti treba koji savjet za make up, prouči kako se šminkaju naše YouTuberice: Petra ili BiBi Andy, ali i Marija, Ruža, Vanja. Ako imaš loš trenutak, obojaj ga pa neka bude ružičast! ;) 

via GIPHY

 

OPERI ZUBE

- Ok, zvuči čudno, ali nije. Operi zube i osjećat ćeš se čišće i bolje. Jednostavno pregrizi sve loše! Vjerujemo da će pomoći. 

via GIPHY

 

MALO ZAPLEŠI

- Pusti najdražu pjesmu, pojačaj i počni plesati! Samo jedna pjesma je sve što ti treba kada se osjećaš loše. Možda zvuči malo cheessy, ali funkcionira. Opustit ćeš se i zabaviti, a dan ne može biti loš nakon Selene ili Beyonce, zar ne?

via GIPHY

ODRADI  TJELOVJEŽBU

- Ne dopusti da te depresija obeshrabri. Zato navuci tajice i kreni na trčanje, yogu, rolanje, pilates... ma bilo što. Aktivnost će ti pomoći da zaboraviš na sve loše. Ovo fakat funkcionira! ;) 

via GIPHY

 

 

Pročitaj i napiši nam u komentarima kako ti rješavaš dane u kojima ti se ništa ne da i kaži nam jesi li isprobala nešto od ovoga!

Klikni, lajkaj, komentiraj i uživaj! ;) 

 

 

 

Tvoja reakcija?