Prvi 2682 pregleda 05. listopada 2020.

10 savjeta za apsolutno savršen poljubac!

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Donosimo vam 10 savjeta koji će svaki poljubac učiniti savršenim. Jer da, i ljubljenje se može usavršiti, a ovo su tajne 'velikih' majstora:

1. Nemojte ljubiti nekoga koga ne želite poljubiti

Odmah na početku treba se razjasniti jedna stvar - nemojte poljubiti osobu samo jer ste pod pritiskom, u izlasku ste ili vam je dosadno. Poljubite onu osobu koja vam se stvarno sviđa jer će tako trenutak biti time magičniji, piše Seventeen.

2. Budite sigurni da i druga strana to želi

via GIPHY

Ponavljajte si u glavi ovu rečenicu nekoliko puta - Pristanak je sve! Ne možete poljubiti nekoga samo zato što vi to želite, druga strana vam treba uzvratiti, a nikako ne smijete ići protiv ničije volje. 

3. Pazite na mjesto i vrijeme kad nekoga želite poljubiti

Mjesto i vrijeme mogu imati veliku ulogu kod ljubljenja. Nije isto hoćete li poljubiti simpu kod bake doma, na dejtu ili kad ste prehlađeni. Razmislite i slušajte svoje osjećaje, jer oni lagani trnci po tijelu će vam biti najbolji znak kad je pravo vrijeme i mjesto!

4. Pazite na dah

via GIPHY

Jako važan savjet je da pazite na zadah kad idete nekoga poljubiti, jer se vašoj simpi sigurno neće svidjeti okus jela s češnjakom koji ste prethodno pojeli u njegovim ili njezinim ustima. Uvijek sa sobom imajte bombone ili žvakaće!

5. Pitajte partnera što se njoj/njemu sviđa

Partneri često rade grešku kad se boje pitati drugoga što mu odgovara, a što ne odgovara kad se ljube. Razgovarajte! Jer, tako si možete olakšati život i pronaći zajedničko zadovoljstvo.

6. Obratite pažnju na partnerove pokrete

via GIPHY

Primijetite kako se vaš partner kreće kad se ljubite i pokušajte uhvatiti ritam. Možda će vam to biti u početku smiješno, no kasnije ćete vidjeti da to zapravo ima smisla!

7. Poljubite ga na više mjesta...

Pokušajte partnera poljubiti na više mjesta, a ne samo usta. Imate nekoliko točka koja bi im se mogla svidjeti: Vrat, obrazi, čelo, ramena, vrh nosa... Popis sami možete nastaviti!

8. Držite ruke na pravom mjestu

via GIPHY

Kad ste u trenutku na koji ste čekali nekoliko mjeseci vjerojatno se pitate - a što da radim s rukama? Možete ih smjestiti na nekoliko mjesta: Oko vrata, možete ih omotati tako da zapetljati prste u njihovu kosu, ili ih staviti oko leđa, na bokove ili prsa. Odabir je samo vaš.

9. Zatvorite oči

Ne bi se ni vama svidjelo da se s nekim ljubite i otvorite oči i vidite da osoba zuri u vas! Pomalo je creepy, pa možda pokušajte to izbjeći.Osim ako se baš volite ljubiti otvorenih očiju, onda radite što vam je drago!

10. Ne pretjerujte s jezikom

via GIPHY

Korištenje jezika u velikim količinama nije baš pametno, a ni ugodno. Jezik ubacujte umjereno, 'po potrebi'.

 

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?