Prvi JoomBoos Videostar Magazin 3583 pregleda 30. rujna 2020.

50 influencera otkrilo svoje tajne: Čega se najviše srame?

aleksandar.yesch/bakaprase/xniks2x/instagram/canva

Najhot tema u novom, jesenskom broju JoomBoos Videostar magazina, najpopularnijeg magazina za mlade u Hrvatskoj, zasigurno je '50 influencera vs. 5 pitanja'. Top 50 regionalnih zvijezda odgovorilo nam je na neka škakljiva, ali i slatka pitanja. U novom broju čitajte što su sve otkrili o sebi...

Popularni regionalni youtuber Baka Prase, kolumnistica Andrea Andrassy, JoomBoosovci Nika Pavičić, Saamo Petraa, Svenky, atraktivna plesačica Tina Walme i još 44 regionalna influencera otkrilo nam je čega se najviše srame te što misle, zbog čega se njihovi roditelji ponose njima.

Možda te zanima... Hit dar uz novi JoomBoos magazin: 'Tein dnevnik'!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A braaate samo ŠAIM SE. KOMPLETI U PRODAJI NA saimse.com

Objavu dijeli Bogdan Ilic (@bakaprase)

"Brutalno sam se osramotio u srednjoj školi. Jednoj sam curi, koja mi se tada sviđala, poslao poruku i priznao joj to, ali nisam dobio odgovor koji sam očekivao", otkrio nam je Baka Prase svoju najveću sramotu u životu.

 | Autor:

"Računa li se 'Krim Tim 2' pod najveću sramotu?", u svom je pak stilu komentirala Andrea Andrassy, a onda je i zaista ispričala čime se najviše osramotila.

POGLEDAJTE PRANK'D NA ANDREI ANDRASSY:

I dok su neka pitanja bila pomalo neugodna, neka su ih potaknula na razmišljanje. Mnogi nisu znali što bi odgovorili na pitanje 'Zbog čega su tvoji roditelji najviše ponosni na tebe?', ali su se ipak dosjetili i ovo pitanje ih je sve redom dosta raznježilo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t wait for miracles, your whole life us a miracle. ✨

Objavu dijeli Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

"Mislim da su moji najviše ponosni na to što su me dobro odgojili i što sam danas dobra, pristojna i draga žena", rekla nam je Nika Zorjan, a njezini kolega iz Polkaholika, Žiga, rekao nam je kako misli da su najponosniji na to što je uspio u svijetu glazbe i pritom ostao dobar čovjek.

Što su nam još otkrili top regionalni influenceri, youtuberi, glazbenici, pjevači i plesači, čitajte ekskluzivno u jesenskom JoomBoos Videostar magazinu, koji možete pronaći na svim kioscima Tiska i iNovina u Hrvatskoj i BiH. Cijena: 30 kuna!

Vjerujte nam, ove se ispovijesti isplati pročitati...

Tvoja reakcija?