Prvi 296 pregleda 22. srpnja 2021.

Andrija Jo ima hit: Najavljuje drugu sezonu 'Teinih dnevnika'

AndrijaJo/Instagram, JoomBoos

Pjevač i youtuber, Andrija Jo, za JoomBoos YouTube kanal snimio je novu pjesmu. Andrija pjeva o tome da se ne kaje i ne staje jer nema vremena za osvete.

Ja ne vrtim filmove, ne pravdam se nikome ja za svoje izbore - Što je bilo, bilo je, pjeva popularni srpski pjevač i youtuber Andrija Jović u novoj pjesmi koju je snimio za JoomBoos YouTube kanal. Pjesma je izašla kao najava popularne tinejdžerske serije 'Teini dnevnici'.

Ovdje možete poslati pjesmu:

"Mogu se pronaći u riječima pjesme i to veoma često, pogotovo kad napravim neku glupost", iskreno je priznao Andrija. No, Andriju krase sve osobine koje po njemu treba imati kvalitetan youtuber i pjevač pa mu to ne smeta u postizanju uspjeha.

"Da bi uspio, svaki youtuber i pjevač mora imati karizmu, upornost, radnu naviku i talent, naravno", smatra Andrija.

Nastupao je na Beoviziji, srpskoj inačici Dore

"Nastupanje na Beoviziji je bilo predobro iskustvo, puno mi je pomoglo s nastupanjem uživo. Za sada se ne bih ponovno prijavljivao, ali tko zna što će se dogoditi u budućnosti", otkrio je.

Fanove je oduševila pjesma pa su u komentarima ispod spota ostavljali samo riječi hvale.

"Jedva sam čekala i evo je, grmi! Andrija baš si lijepo ovo otpjevao, svaka čast", napisala je jedna obožavateljica.

Pjevajući pjesmu čekaju na novu sezonu

Pjesma je savršena najava nove sezone serije koja je 'zaludjela' domaću publiku. Prva sezona serije je postala vruća tema na svim društvenim mrežama već od prve epizode, a svaka epizoda nakon objave bila je u TOP 5 mjesta na YouTube trendingu u cijeloj regiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JoomBoos (@joomboosyt)

Mlade glumačke zvijezde i najpopularniji YouTuberi u regiji, pod redateljskom palicom JoomBoosa, pripremili su drugu sezonu koja će zaludjeti generaciju Z, ali i sve ljubitelje tinejdžerskih serija.

Osvojila je brojne nagrade

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JoomBoos (@joomboosyt)

Teini dnevnici prije nekoliko su mjeseci na prestižnom međunarodnom natjecanju native oglašavanja - Native Advertising Awards - osvojili čak dvije važne nagrade. Zlato u kategoriji 'Najbolje korištenje AFP web TV-a' te broncu u kategoriji 'Najbolje korištenje YouTubea'.

 | Autor:

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?