Prvi 2014 pregleda 12. veljače 2019.

Ariana otkrila kako izgleda s prirodnom kosom!

ariana grande / instagram

Je li ovo moguće? Nakon godina skrivanja, pjevačica je napokon otkrila kako izgleda bez umetaka u kosi!

Iako je Ariana propustila dodjelu Grammyja na kojem joj je album 'Sweetnera' osvojio u kategoriji najboljeg pop vokalnog albuma, fanovi su dobili svoju 'dozu' svoje najdraže pjevačice iste večeri. Grande je tweetala videozapis svoje prirodne kose kako bi pokazala fanovima kako joj je kosa još uvijek ista klao kad je bila mlađa, piše Bustle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

when @zacposen makes u a custom gown it doesn’t matter if you’re singing or not 🌫 .... thank u 🖤

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Nakon što je objavila svoju pobjedu, Arianna Grande objavila je fotografiju iz djetinjstva s fotografijom Grammafona u malenom dlanu kada je imala 5 godina. Podijelila je fotografiju na Twitteru, objašnjavajući fanovima da se njezine osobine nisu toliko promijenile i da čak i njezina kosa ostaje ista kovrčava na vrhu.

'iskreno... još uvijek izgledam točno tako bez trepavica i bez konjskog repa", napisala je. "..... svatko tko me poznaje zna da je to tako ... ... kao da imam dvadeset pet godina. Bilo mi je pet ovdje. 

Fanovi su oduševljeni njezinom prirodnom ljepotom, te komplimentima u komentarima ispod tweeta nema kraja. Nama je isto preslatka, a vama?

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sofiamrsloan

    vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    predivnaa!