Prvi 3201 pregleda 13. rujna 2020.

Astrolozi tvrde da su ovo najgori dani u 2020. koji slijede

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Čini se da nas do kraja godine ne očekuju baš najbolji dani, barem ako je suditi prema tvrdnjama nekih astrologa. Nakon svih problema koji su nas zadesili, čini se da ih možemo očekivati još. Evo koji dani će, navodno, biti najgori.

Svima nama ova godina je bila iznimno teška. Ljudi su se morali suočiti s prirodnim nepogodama, virusom i karantenom. Mnogi od njih se pitaju kad će katastrofi doći kraj i kad bismo ponovno mogli prodisati? E, pa PopBuzz ima loše vijesti, jer čini se da bi na ove datume, do kraja godine, mogli očekivati još svašta...

9. listopad i 23. prosinac

via GIPHY

Mars će u ove datume donijeti energiju punu sukoba, sitnih borbi i povećane sebičnosti. Očekujte da ćete se na te datume suočiti s povećom količinom frustracija i nesigurnosti.

21. prosinac

via GIPHY

Na ovaj datum će se Saturn i Jupiter poravnati po prvi put od 2000. godine, a bit će si toliko blizu kao što su približno bili 1623. godine. To znači da nas na ovaj datum očekuju velike stvari i promjene. Moglo bi doći do velikih tenzija! Super...

31. prosinac

via GIPHY

Iako će biti zadnji dan 2020. godine, dan će i dalje biti napet. Na 31. prosinac moglo bi doći do ozbiljnih financijskih problema. Donosit ćemo loše financijske odluke i obvezati se na ono što ne bismo trebali. Neki bi mogli nazvati i bivše. Alarm je počeo zvoniti!

 

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?