Prvi 1262 pregleda 12. svibnja 2022.

Balenciagine tenisice za 13 tisuća kuna šokirale javnost

richproject__co/Instagram

Modni brend Balenciaga poznat je po tome da svojim neobičnim kreacijama voli šokirati javnost, no sada su njihove najnovije tenisice dosegle novu razinu bizarnosti

Balenciaga je jedan od onih modnih brendova koji nas svakim novim izdanjem iznova iznenadi svojim novim bizarnostima, a njihova najnovija kolekcija tenisica nije iznimka. Naime, unazad nekoliko godina, popularan je 'iznošeni' look odjeće i obuće, a kako piše Miss7, Balenciaga je svojim novim tenisicama ovaj trend podigla na jednu, sasvim novu razinu. 

Ovaj model tenisica zove se 'Paris Sneaker', a kako piše na službenoj Balenciaga stranici, njihov "prenamijenjeni klasični dizajn predstavlja atleticizam sa sredine stoljeća i bezvremensku casual obuću". Ove tenisice također dolaze u bijeloj, crnoj i crvenoj boji. 

No, službene fotografije Balenciagine kampanje zapravo prikazuju tenisice u puno gorem stanju nego što to uistinu jesu kako bi potakla ljude da o njima govore, ali svejedno ih krasi vidljivo namjerno iznošen izgled, poderotine i boja koja nije jednoliko nanesena

Balenciaga 'Paris Sneaker' dolazi i u 'normalnoj' verziji, bez dodatnih detalja namjernih oštećenja, a prema njihovoj kampanji Paris Sneaker dizajnirana je za 'cjeloživotno nošenje'.

Tenisice su u prodaji na Balenciaginoj službenoj stranici, a cijene se kreću od 625 dolara (oko 4650 kuna) za običan model do 1850 dolara (oko 13.200 kuna) za modele posebnog, iznošenog izgleda koji će se prodavati u limitiranom izdanju od samo sto pari.

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?