Prvi 1769 pregleda 02. siječnja 2023.

Rođeni u siječnju najčešće postaju bogati i slavni?

canva

Djeca rođena u siječnju imaju velike šanse postati celebrityji, pokazala su istraživanja. Ako poznajete tu djecu, možda već sad gledate u buduće glumce, pjevače, sportaše... No ne treba značiti, to su samo neke od pretpostavka.

Poznajete djecu koja su rođena u siječnju? Postoji velika šansa da će te bebe u budućnosti biti jako popularne. Istraživanje je pokazalo da siječanjske bebe imaju jedinstvene osobine koje su dobri pokazatelji toga da ih čeka vrlo uspješan život! Uz te osobine, ova djeca imaju puno sreće, piše Her.

 | Autor: canva canva

Prema studiji iz Australije, u australskoj nogometnoj ligi rođeno je 33% više beba u siječnju, nego što je rođeno sportaša u drugim mjesecima. Ova studija objavljena je na portalu Science Daily, a jedan od autora je Adrian Barnett, profesor sa Sveučilišta Queensland. On je objasnio kako je to moguće:

"Ako ste rođeni u siječnju, imate skoro 12 mjeseci više za rasti i napredovati od svojih prijatelja iz školskih klupa koji su rođeni krajem godine", rekao je.

 | Autor: canva canva

No sport nije jedino područje na kojima ova djeca uspijevaju. Još jedno istraživanje, objavljeno u Journal of Social Sciences, pokazalo je da postoji puno celebrityja koji su po horoskopu vodenjaci. To znači da su rođeni od 20. siječnja do 18. veljače.

 

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJALA 'CIMERI' NA JOOMBOOS YOUTUBEU!

 | Autor:

Tvoja reakcija?