Kokos rolada jedan je od blagdanskih klasika koje svi imamo na stolu. Donosimo vam recept za desert u kojem ćete zaista uživati. U slast!
SASTOJCI
- mljeveni keksi (po izboru) 300 g
- šećer u prahu 200 g
- vruća kava 10 žlica
- rum 1 žlica
- naribana čokolada 50 g
- kakao prah 1 žlica
KOKOS KREMA
SASTOJCI
- voda 5 žlica
- šećer u prahu 100 g
- kokosovo brašno 100 g
- maslac 50 g
POSTUPAK
- Najprije pomiješaj mljevene kekse, šećer, kakao i naribanu čokoladu pa prelij rumom i vrućom kavom. Dobro miješaj dok se sastojci ne sjedine u glatku smjesu.
- Pripremi kremu. Izmiksaj maslac sa šećerom u pahuljastu smjesu. Kokosovo brašno prelij vrućom vodom, dobro promiješaj pa dodaj u maslac sa šećerom i miksaj dok se sastojci ne sjedine.
- Razvaljaj tamni dio salame između dva lista papira za pečenje. Ravnomjerno premaži kremom od kokosa i zarolaj, piše miss7.
- Salamu obloži plastičnom folijom i premjesti je u hladnjak na barem 4 sata, a poželjno i preko noći.
- Reži salamu kad se dobro ohladi i čuvaj je u hladnjaku.
@finimini.podravka Ovo je navodno najbolji način za jesti ramen Noodlese prema internetu! Yaay or naay? 🤩🍜 #finimininoodles #finimini #viral #ramenhack ♬ original sound - Fini-Mini
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.