Prvi 172 pregleda 23. rujna 2018.

Bolji od Vidcona: Eventi u svijetu poput Totalnog JoomBoosa

Ovo su samo neki od YouTube evenata u svijetu koji su poput Totalnog JoomBoosa:

1. VIDCON

Vidcon je video konferencija koja se održava svake godine u Anaheimu u Californiji. Prvi Vidcon bio je 2010. godine, a osmislili su ga braća Hank i John Green poynatiji kao Vlogbrothers na YouTubeu. Vidcon okuplja najveće svjetske YouTubere. Daleko je najpopularniji i svake godine okuplja najviše ljudi iz cijelog svijeta.

2. SUMMER IN THE CITY

SITC je event koji se održava svake godine i traje tri dana. Održava se u Londonu u Velikoj Britaniji i započeo je 2009. godine kao malo okupljanje u parku, a sada se prebacio u ExCeL London. Svake godine pojavljuje se sve više i više fanova YouTubea i mogu upoznati svoje idole. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What was your favourite part of the Expo Hall at #sitc2018??? 🤔

Objavu dijeli Summer in the City (@sitc_event)

3. PLAYLIST LIVE

Playlist Live je konvencija koja se održava jednom godišnje u Orlandu u Floridi i u Washington D.C.-u. Konvencija je osnovana 2011. godine. 

4. BALKAN TUBE FEST

BTF je festival posvećen fanovima YouTubea i YouTube kulture. BTF je regionalnog karraktera i spaja mlade s prostora bivše Jugoslavije. Prvi festival održan je u Beogradu 2015. godine. BTF se održava u Sava Centru i na festivalima do sada je bilo okupljeno 30 tisuća ljudi. 

 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Dolazim!