Prvi 247 pregleda 25. listopada 2019.

Božićno izdanje igre Monopoly je sve što vam treba ove zime

christmaslux/instagram/hallmark

Ovo je super vijest, ali ćemo vas i razočarati... Naime, ovu igru ne dostavljaju u Hrvatsku.

Ako si jedan od onih koji Božić slavi još od prvog dana jeseni, a božićne dekoracije ni ne skidaš sa zidova i prozora, ova vijest bi te mogla dosta razveseliti. 

Uzmite pauzu uz malo drugačiju verziju Monopolyja

 | Autor: hallmark hallmark

Monopoly izbacuje specijalno izdanje ove mega popularne igre inspirirano cheesy božićnim filmovima i svi ljubitelji božićnih blagdana sad vjerojatno hiperventiliraju. I mi smo među njima.

"Uzmite pauzu od bingeanja Hallmark filmova, ali i dalje uživajte u svemu što vam Hallmark nudi uz nešto drugačiju verziju popularne Monopoly igre", kažu proizvođači. 

Nažalost, ne dostavljaju kod nas

via GIPHY

Igru su napravili u suradnji s Hallmark Channelom, ali imamo i jednu tužnu vijest za sve vas koji ste se, kao i mi, poveselili da ćete si ovu igru moći kupiti. 

Igra se prodaje za 40 dolara na Hallmarkovom web shopu, javlja Her, ali, nažalost, ne dostavljaju u Hrvatsku...

Ah, okej, mi ćemo onda ostati pri klasičnom pregledavanju božićnih filmova i igranju klasične verzije Monopolyja.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..