Prvi 1589 pregleda 13. kolovoza 2021.

Britney je free: Otac je pristao odstupiti s mjesta skrbnika

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL, Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL

Britney Spears nakon 13 godina dobiva svoju slobodu natrag, njezin otac odlučio je odstupiti s mjesta skrbnika. #FreeBritney bi se mogao ostvariti!

Nakon duge i žustre borbe, otac Britney Spears, Jamie spears pristao je odstupiti s mjesta kćerinog skrbnika. Pop princeza bi tako nakon dugih 13 godina ponovno mogla biti slobodna, piše Variety.

 | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Jamie je postao njezinim skrbnikom 2008. godine nakon što je doživjela živčani slom. U dugih 13 godina Britney je i dalje radila pa je tako zaradila milijune i milijune, nedavno joj je prekipjelo i odlučila je stati na kraj očevom skrbništvu. Od suda je tražila da je se oslobodi, a čak je rekla da će oca prijaviti za zlostavljanje skrbnika.

 | Autor: EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL

Mathew Rosengart, odvjetnik pjevačice, je rekao kako ovu odluku smatra velikom pobjedom te planira istražiti sve odluke i postupke koje je Jamie donio u ovih 13 godina.

 | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Jamie je u četvrtak na sudu podni zahtjev za odstupanjem s mjesta skrbnika i naveo da će surađivati sa sudom u vezi odluke da prestane imati navedenu ulogu.

"Gospodin Spears namjerava surađivati sa Sudom i novim odvjetnikom svoje kćeri na pripremi prijenosa na novog skrbnika", stoji u dokumentu kojeg je prenio Page six.

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?