Prvi 87 pregleda 27. travnja 2022.

Britney Spears uzima pauzu od društvenih mreža

Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL

Britney Spears na svom je Instagram profilu objavila da uzima pauzu od društvenih mreža. Mnogi taj postupak smatraju logičnim jer je nedavno obznanila da je trudna i sada sigurno želi mir

Američka pjevačica Britney Spears nedavno je sa cijelim svijetom podijelila vijest da je trudna s trećim djetetom, a sada je, na svom Instagramu, najavila da će uzeti mali odmor od društvenih mreža, piše Her

"Odlazim na odmor od društvenih mreža! Šaljem vam ljubav i Bog vas blagoslovio", napisala je u svojoj Instagram objavi. 

S obzirom na to da je Britney trudna, ovaj postupak je sasvim logičan jer je, kada je obznanila svoju trudnoću, poručila kako neće puno izlaziti u javnost jer zna da će ju opsjedati paparazzi. 

Kada je obznanila svoju trudnoću, Britney je progovorila i o prenatalnoj depresiji s kojom se suočila u prve dvije trudnoće i o tome kako je osjećala da to mora zadržati za sebe, jer je smatrala da će svi misliti kako je zbog toga loša majka. 

Sada o svemu govori otvoreno i iskreno dijeli svoja razmišljanja i osjećaje, pa je tako odlučila i kad je riječ o društvenim mrežama. Od kojih se sada samo želi malo odmaknuti. A mi joj želimo da se dobro odmori i uživa!

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?