Prvi JoomBoos Videostar Magazin 673 pregleda 08. listopada 2020.

Budi na novom JoomBoos posteru!

Ako želiš biti na posteru u zimskom broju JoomBoos Videostar magazina sa svojim omiljenim youtuberima, znamo kako možeš ostvariti svoj san!

Želiš upoznati JoomBoos youtubere i fotkati se s njima te biti lice s postera u zimskom broju JoomBoos Videostar magazina? Ako ti je to već dugo san i ovo ti zvuči kao najbolji mogući božićni poklon koji ćeš dobiti ove godine, onda znamo kako svoj san sada možeš i ostvariti...

Potrebno je slijediti svega par koraka i možda baš ti budeš 'faca' s novog JoomBoos postera i upoznaš xniks2x, Marca Cuccurina, Saamo Petru, TheSikrta i ostalu JoomBoos ekipu!

#želimbitinajoomboosposteru

 | Autor:

Evo što trebaš napraviti ako želiš biti na novom JoomBoos posteru:

• Kupi jesenski JoomBoos magazin (na svim kioscima i Hrvatskoj i BiH)
• Napravi zabavnu fotku s najdražim posterom iz jesenskog magazina 📸
• Pošalji nam fotku u DM ili objavi uz #joomboosvideostarmagazin 
• Najkreativniji ili najkreativnija od vas osvaja fotkanje s youtuberima iz JoomBoosa i bit će na posteru u zimskom magazinu! 

via GIPHY

Zvuči jednostavno, zar ne? Zaista je jako jednostavno i u samo četiri koraka možeš ostvariti svoj najveći san, upravo sada. 

I zato trkni na prvi kiosk Tiska ili iNovina u Hrvatskoj ili BiH, nabavi svoj jesenski JoomBoos magazin, obavi ste ove preostale korake koje smo gore napisali i budi kreativan/kreativna! Naj kreativac ili kreativka osvaja iskustvo života, a tko će to biti, proglasit ćemo 1.11.2020. godine!

 

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?