Prvi 770 pregleda 24. studenoga 2020.

Charli D'Amelio 'prešla' 100 milijuna TikTok followera

charlidamelio/Instagram

Svojim je pratiteljima zahvalila prigodnim objavama na društvenim mrežama i nije mogla doći k sebi od šoka. 'Mislim da sanjam i da ću se uskoro probuditi...'

Charli D'Amelio i službeno je postala kraljica TikToka. Ova popularna Amerikanka prešla je brojku od 100 milijuna pratitelja na toj društvenoj mreži, a taj je poseban trenutak proslavila prigodnim objavama, javlja Seventeen.

"Je li ovo stvaran život? Podupire me 100 milijuna ljudi! Istinski ne mogu vjerovati da se ovo stvarno događa", napisala je Charli na Twitteru.

@charlidamelio

A HUGE THANK YOU TO EVERYONE WHO HAS HELPED ME REACH 100 MILLION SUPPORTERS!!! AND ANOTHER HUGE THANK YOU TO @tiktok I LOVE EVERY ONE OF YOU!!! 💕💕

♬ original sound - charli d’amelio

No, naravno da nije zaboravila objaviti zahvalu svim svojim obožavateljima i pratiteljima i na mreži koja ju je proslavila, na TikToku. Snimila je kratak video u kojem se svima zahvaljuje na podršci. 

"Zaista vam hvala ljudi, ne mogu vjerovati da me čak vas 100 milijuna trenutno prati i podupire. Ovo je potpuno ludo, čovječe", oduševljeno im je rekla u videu i dodala: "Osjećam se kao da sanjam, samo čekam kad ću se probuditi."

Ali nije san, stvarnost je, a u ovih par dana od dolaska do 100 milijuna followera, uspjela ih je skupiti još nekolicinu. Trenutno broji 100,9 milijuna pratitelja.

Sve ovo dolazi nakon drame koja je prije nekoliko dana potresla D'Amelio obitelj. Naime, Charli i Dixie prozvane su na YouTubeu jer su u jednom videu bile izbirljive za obiteljskim stolom, tijekom večere gdje je gost bio i youtuber James Charles. Ljudi su ih prozvali nezahvalnima i razmaženima, a James im je odmah stao u obranu. 

"Prijetite im smrću jer su izbirljive i ne vole jesti neke stvari? Tridesetogodišnjaci prijete nekome tko je duplo mlađi od njih? Zvuči poznato", napisao je James na Twitteru, pritom se referirajući na svoju svađu s bivšom YouTube kolegicom, Tati Westbrook.

Iako je Charli nakon ove drame izgubila oko milijun pratitelja na TikToku, čini se kako ih je brzo 'vratila' i kako je ova drama već odavno zaboravljena. Pa, čestitamo još jednom na 100 milijuna, Charli!

 

Tvoja reakcija?