Prvi 1734 pregleda 11. svibnja 2020.

Cheesecake palačinke koje svi želimo probati

canva, JoomBoos

Ako ste ikada radili američke palačinke, ovaj recept vam zaista neće biti problem napraviti. Uz dodatak nekoliko sastojaka, dobit ćete potpuno novi i nezaboravan okus.

Da bi napravili ove palačinke, u klasičnu smjesu za američke palačinke trebate dodati malo krem sira i jagoda i savršen okus je tu. Nakon što se ispeću, palačinke prelijte jednostavnim domaćim sirupom od jagoda. Jednostavno i prefino, piše Delish.

Ovdje pogledajte video:

SASTOJCI ZA SIRUP

Jagode, 1 kilogram, oljuštene i prepolovljene

1/4 šalice granuliranog šećera

Sok od ½ limuna

2 žlice kukuruznog brašna

SASTOJCI ZA PALAČINKE

1 1/2 šalice oštrog brašna

3 žlice praška za pecivo

2 žlice smeđeg šećera

3/4 šalice punomasnog mlijeka 

šalica mekanog krem sira

2 velika jaja

1 žličica ekstrakta vanilije

1 šalica nasjeckane jagode

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Günaydınnn✨✨✨ Pancake sevenler için nefis bir tarif✨✨✨ Daha puf puf,içi bol çikolatalı👌😋👌😋 Sizler için tattım ve tarif aldım.👌 ✨Chocolate Chip Pancake✨ 2 yumurta 3 yemek k.tereyağ 1 su b.süt 1 su b.+2 yemek k.un 3 Çay k.k.tozu 1/2 Çay k.tuz 1 yemek k.şeker 1 tatlı k.vanilya özütü 3 yemek k.damla çikolata 1 yemek k.tereyağ (pişirmek için) ✨Sütle Yağı beraberce hafif ılıtın.(yağ eriyene kadar) ✨Yumurtayı şeker ve vanilyayla çırpıp,içine diğer malzemeleri ekleyin ve iyice karıştırın.Daha Sonrada 15-20 dak dolapta dinlendirin. ✨Pişireceğiniz zaman tavayı ısıtın,hafif yağlayın ve kalın bir tabaka hazırladığınız harçtan koyup,kenarlarında kabarcıklar oluşurken ters çevirin.Harika puf puf pancakeleriniz olacak.(hafif katı bir pancake hamuru oluyor) ✨Pişen pancakelerinizi taze meyva ve dondurmayla servis edin.👌✨ Afiyet Olsun!! #pancakes #chocolatechippancakes #boston #breakfeast #breakfeasttime #kahvaltı #delicious #amazing #recipie #nurlugeziyor #nurlu #nurlumutfakta

Objavu dijeli Mother & Wife & Food Blogger (@nurlu)

POSTUPAK 

U srednju posudu dodajte jagode, šećer, limunov sok i 1/4 šalice vode. Sve te sastojke zagrijavajte na tavi te drvenom žlicom gnječite jagode. Smanjite vatru i ostavite dinstati još 10 minuta. U maloj zdjeli pomiješajte kukuruzni škrob s dvije žličice vode, zatim smjesu dodajte u lonac i nastavite kuhati dok se ne zgusne.

Pustite da se ohladi dok radite palačinke. U srednjoj zdjeli pomiješajte brašno, prašak za pecivo i smeđi šećer. U drugoj srednjoj zdjeli umutite mlijeko, krem ​​sir, jaja i vaniliju. Dodajte suhe sastojke i miješajte dok se svi sastojci ne sjedine, a zatim uvaljajte u smjesu nasjeckane jagode.

U tavi na srednje jakoj vatri rastopite maslac. Dodajte oko ⅓ šalice tijesta i kuhajte do zlatne boje, 3 do 4 minute po strani. Ponovite s preostalim tijestom. Poslužite toplo sa sirupom od jagoda.

Dobar tek!

 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!
 | Autor:

Tvoja reakcija?