Prvi 1256 pregleda 10. rujna 2020.

Danas u naša kina stiže film 'After We Collided'

Supplied by LMK/IPA/PIXSELL

Iako je izlazak nastavka ovog filma u SAD-u pomaknut za još tri tjedna, u hrvatska kina stiže upravo danas!

Čujte i počujte - od danas u našim kinima možete pogledati film 'After We Collided' i znamo da ste jako uzbuđeni zbog toga. Mi jesmo, priznajemo!

Iako je prikazivanje ovog teen hita u SAD-u pomaknuto za tri tjedna zbog sigurnosnih razloga, kako javlja Seventeen, mi, na svu sreću, više ne moramo čekati i nastavak možemo pogledati od danas. 

A zašto je odgođeno prikazivanje u Americi? Glumci iz filma, Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin i Dylan Sprouse, objavili su na Instagramu razlog odgode.

Zašto je prikazivanje odgođenu u SAD-u?

"Znamo da ste nestrpljivi i jedva čekate vidjeti što se sljedeće dogodilo u priči Tesse i Hardina, ali istovremeno mi želimo da se osjećate ugodno i sigurno tijekom gledanja filma. Hvala vam na strpljenju, obećajmo da će vam se isplatiti čekanje!"

Dylan Sprouse je u filmu utjelovio Trevora, lika koji će se zaljubiti u Tessu i postati velika Hardinova konkurencija. On je u videu dao naslutiti da će on i Tessa biti par. No, Hero je rekao da do toga neće doći, kao i Josephine, koja je navela da će film pratiti Tessino sazrijevanje i životni put... Hmm, preostaje nam vidjeti tko je u pravu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#AfterWeCollidedMovie playlist on repeat. Tell us what your favorite song is!

A post shared by After Movie (@aftermovie) on

Odgovore na sva pitanja mi možemo dobiti od danas - ako se zaputimo u kino! A ekipa u SAD-u ipak će na to morati još malo pričekati...

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?