Prvi 274 pregleda 03. svibnja 2019.

'Deadpool junior': Blake i Ryan čekaju treće dijete

blake lively/instagram

Zvijezda Deadpoola i miljenica koju smo zavoljeli u seriji Gossip Girl čekaju treću prinovu

Na premijeri filma 'Detective Pikachu' Blake Lively ponosno je pokazala trudnički trbuščić u žutoj haljini i otkrila da ona i njezin partner, Ryan Raynolds, čekaju treću bebu, piše MarieClaire.

Blake i Ryan na premijeru su stigli zajedno i bili su prilično nasmijani, a kako i ne bi kad im se trenutno događa nešto toliko posebno u životu. 

Par već ima dvoje djece, kćerkice James (4) i Inez (2), a svoj privatni život rijetko dijele s javnosti. No, unatoč tome, uvijek priznaju kako žele imati veliku obitelj, jer i sami dolaze iz takvih.

"Ja imam troje braće i sestara, moj suprug je jedno od petero djece u obitelji, mi smo službeno 'uzgajivači'. Možete otići na naš website i dat ćemo vam nekoliko naše djece", našalila se jednom Blake. Naravno da nije to tako mislila, ali s obzirom na treću trudnoću, ovaj dio da želi imati veliku obitelj očito stoji.

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POSLUŠAJ NOVU JOOMBOOS PJESMU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajmeee obožavam njih <3