Prvi 1648 pregleda 02. srpnja 2019.

Baš divno: Dennis Domian posjetio bolesnu djevojčicu

dennisdomian/Instagram

Djevojčicu je Dennis iznenadio u bolnici, a ona ga je šminkala i oduševila. Pogledajte kako je to izgledalo.

Youtuber Dennis Domian posjetio je svoju veliku obožavateljicu i jako je iznenadio. Djevojčica, koju je posjetio u bolnici, oduševila ga je svojom nevjerojatnom karizmom i inteligencijom, a on joj je dao da nosi Elizabetine naočale i da ga našminka. Awww...

Lana bolje nosi Elizabetine cvike od same Elizabete

"Danas sam imao priliku upoznati predivnu i prepametnu Lanu! Moje srce je kao kuća, a njena energija obara. Saznao sam da je trenirala karate i da je OPASNA! Voli youtubere i jednostavno sam je morao iznenaditi i upoznati. Pravi je mali borac, a Elizabetine cvike nosi bolje od same Elizabete. Eto, I said it! Draga Lana, jedva te čekam ponovno vidjeti i da me našminkaš", napisao je Dennis u objavi na Instagramu.

Ovim potezom je oduševio sve, a posebno kolege youtubere koji su mu u komentarima pisali lijepe stvari. Sven mu je, recimo, ostavio srca, a objavu su komentirali i Igor Magla, Pave Elez i Marco Cuccurin.

Ovo je jako, jako lijepo... A malenoj Lani držimo najveće fige na svijetu i želimo da se što prije oporavi. <3

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Awwwwwww predivno <3