Prvi 616 pregleda 18. listopada 2018.

Dennis nastupa pred publikom nakon 7 godina!

JoomBoos, Pixell, Canva

Dennis će nastupiti na glavnom stageu, izvesti neke od najboljih covera, a uz to će se družiti i fotografirati s fanovima u Čokolino i Dolcela corneru

Još je svega nekoliko dana ostalo do najvećeg YouTube spektakla u regiji - Totalnog JoomBoosa - na kojem će se pojaviti 50-ak najjačih regionalnih i domaćih youtubera te najjači svjetski youtuber KSI. Očekuje nas hrpa predobre zabave, plesa, izazova, koncerata, a jedan od najiščekivanijih nastupa je biti će nastup JoomBoosovog youtubera Dennisa Domiana.

Dennis će nastupiti pred publikom prvi put nakon sedam godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pravim se da znam sta radim... nakon ove fotke kamera je morala na servis.

Objavu dijeli Dennis Domian (@dennisdomian)

Dennis je na svom Instagramu neki dan objavio kako će mu ovaj nastup na Totalnom JoomBoosu biti prvi nastup pred publikom nakon dugo, dugo vremena. 

 | Autor: dennisdomian@instagram dennisdomian@instagram

"Na Totalnom JoomBoosu ću po prvi put nakon sedam godina stati na stage i nastupati. Malo je reći da me pere trema oko nastupa pred 10.000 ljudi, ali ponekad su izazovi kul i s njima jačamo. Hvala vam na svemu, uz vašu podršku i ljubav oslobađam se strahova koje su me davno odvukle od glazbe i javnih nastupa. Veliko hvala JoomBoosu što su me pozvali da nastupam i što su također velika podrška na ovom 'ne biste vjerovali koliko ludom' putovanju. Vidimo se", napisao je Dennis na Instagramu i poručio kako se neizmjerno veseli nedjelji.

Meet up u Čokolino i Dolcela corneru

Osim ovog nastupa, Dennis će se u pauzama od showa na glavnom stageu družiti s publikom u Čokolino i Dolcela corneru, gdje će održati meet up s najvećim obožavateljima. Svi koji obožavaju ovog popularnog, kreativnog i jedinstvenog JoomBoosovca moći će se u Čokolino i Dolcela kutku fotkati s njime, družiti se, razgovarati i razmijeniti pokoji savjet. 

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Detaljniji program Totalnog JoomBoosa možete pronaći ovdje, a ako još uvijek niste nabavili karte, požurite - jer ostalo je svega nekoliko dana do najiščekivanijeg spektakla u regiji. Karte možete nabaviti putem Entria i na svim Entrio prodajnim mjestima, a trenutno su još uvijek u prodaji one od 119, 199 i 1.500 kuna, a prve možete kupiti i u paketu 3+1 gratis. Navala za kartama je velika, stoga ugrabite svoju dok ih još ima!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve