Prvi 1561 pregleda 11. lipnja 2021.

Ova cura se već pet godina osvećuje bivšem. Evo kako

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Za ovu djevojku vrijedi izreka 'osveta je slatka'. Već pet godina se osvećuje bivšem dečku na pomalo komičan način, a ostalim djevojkama je otkrila koji trik prakticira. Jedni je osuđuju, a drugi podržavaju.

Video tiktokerice 'Kristina makes content' postao je viralan kad je podijelila priču kako se osvećuje bivšem dečku posljednjih godina. Kristina se priključila izazovu gdje ljudi trebaju otkriti nezrele postupke koje čine i zašto ih ne planiraju prestati raditi, javlja Her.

@kristinamakescontent

##stitch with @andpacker omg so random of me can’t believe I just did that (but srsly it’s actually quite annoying) ##storytime ##exes ##spammail ##idk

♬ original sound - Kristina Makes Content 💁🏻‍♀️

Tako je Kristina otkrila da posljednjih pet godina daje mail svog bivšeg dečka portalima, trgovinama, aviokompanijama i ostalima, kako bi mu neprestano pristizale obavijesti.

"Otkad smo dečko i ja prekinuli 2016. godine, imam zanimljivu taktiku kojom mu se osvećujem", započela je video pa nastavila:

"Ako sam na aerodromu i trebam dati email adresu da se mogu povezati na njihovu internet mrežu, dam njegov mail. Ako želim pročitati neki članak, ali me traže email, opet dam njegovu adresu", otkrila je.

Slaže se i pristaje na sve pogodnosti

 | Autor: Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

"Želim li biti informirana o novostima i događajima kompanije, da.  Koji su mi interesi, svi su.", rekla je Kristina i tako otkrila da pristaje na sve samo da joj bivši dobiva što više reklama i obavijesti.

Ovaj video na TikToku ima skoro 800.000 pregleda, a zanimljivo je to da Kristinin bivši ne zna da mu to ona 'sređuje' obavijesti.

"On ne zna zašto dolaze, nema pojma. Jednostavno nikad neću to prestati raditi", priznala je.

Jedne je oduševila, druge je zgrozila

 | Autor: Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

"Hvala na savjetu curo!", napisala joj je jedna djevojka, a druga dodala "Pitam se što ti je učinio kad si i nakon pet godina ljuta na njega". 

Jedan korisnik se pronašao u ovoj temi i šokirano napisao:

"Okej, koja bivša mi je to učinila? Svakodnevno dobivam ovakve obavijesti, blokiram ih, ali sutra se opet pojave"

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Tvoja reakcija?