Prvi 1916 pregleda 01. lipnja 2019.

Drastičan potez: Harry i William potpuno odvojili živote

celebitchyofficial/Instagram

Donosimo ti najhot vijesti iz svijeta kraljevske obitelji. Provjeri što rade, kako uređuju kuću i čime se ovih dana bave

Vlastita kuća i vlastiti posao

Meghan Markle i princ Harry nedavno su odvojili stambeni prostor od Williama i Kate, a sad je navodno na red došao i posao. Četvorka je dosad zajedno radila u Kraljevskoj zakladi na raznim projektima, no čini se kako je i tome došao kraj, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NEWS Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Cambridge and Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Sussex have sent the following message to the people of Malawi, Mozambique and Zimbabwe: “Our thoughts and prayers are with all those who have been affected by the devastating impact of Cyclone Idai across Malawi, Mozambique and Zimbabwe. We are hugely saddened to hear of the loss of life and destruction it has caused, and our hearts go out to all those who have lost their loved ones, homes and livelihoods.” -------------------------------------------------Photo: Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Cambridge and Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Sussex arrive at Westminster Abbey in London to attend a service commemorating the centenary of the Royal Air Force. || 10th July 2018 -----------------------------------------------------#PrinceHarry #PrinceHarryOfWales #HRHPrinceHenryOfWales #HRHPrinceHarryOfWales #HarryWales #CaptainWales #PrinceWilliam #PrinceWilliamOfWales #DukeOfCambridge #HRHPrinceWilliamOfWales #HRHTheDukeOfCambridge #WilliamAndKate #WilliamAndHarry #KateMiddleton #CatherineMiddleton #DuchessOfCambridge #HRHTheDuchessOfCambridge #DuchessKate #DuchessCatherine #PrincessKate #PrincessCatherine #BritishRoyals #BritishRoyalty #britishroyalfamily #HouseOfWindsor #Royals #Royalty #RoyalFamily #royalnews

A post shared by Cambridges & Sussex Updates (@cambridges_sussexupdates) on

Ovo je bila zadnja 'nit' koja ih je držala zajedno, ali izgleda kako im je i to bilo previše. To znači da vjerojatno više neće raditi na mnogim projektima kao četvorka, i vjerojatno neće imati mnogo zajedničkih nastupa. To ne znači da se to nikada više neće dogoditi, ali bit će jako rijetko. Jedan izvor za 'The Sun'  rekao je da je odnos između braće postao znatno bolji od kad su prestali raditi zajedno.

To zaista ima smisla jer -tko bi želio stalno raditi s bratom ili sestrom? Ako još uzmemo u obzir da će William jednog dana biti kralj, jasno je kako sigurno ima ozbiljnija razmišljanja i ograničeni spektar slobodnog djelovanja i sasvim je u redu da nitko zbog toga ne pati, zar ne? Sve je dobro dok se mogući sukob smanjuje, pa čak i odvojeni poslovi, ako je potrebno. No, još ništa nije službeno potvrđeno pa nam samo preostaje pričekati hoće li se ovo obistiniti. 

Meghan i Harry objavili posebnu fotografiju

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili su nezaboravnu fotografiju princeze Diane zbog vrlo posebnog razloga. Naime, Meghan i Harry imaju običaj da na početku svakog mjeseca stave naglasak na neku društvenu problematiku. S obzirom na to da je šesti mjesec - mjesec LGBT zajednice, odlučili su da će ovaj put podignuti svijest o prihvaćanju LGBT zajednice u društvu, piše Hello.

"Nastavljajući sa svojom tradicijom da svaki mjesec ukažemo na neki društveni problem, za lipanj ponosno bacamo svjetlo na LGBT zajednicu. Cijeli mjesec je u znaku LGBT zajednice i ovim putem im želimo pružiti podršku - starima i mladima, njihovim obiteljima i prijateljima, svemu što vam se dogodilo u prošlosti i što vas očekuje u budućnosti. Tu smo za vas i podupiremo vas. Jer, vrlo je jednostavno: ljubav je ljubav. Fotografije iznad su s profila umjetnika Rubena Guadalupea Marqueza kojeg pratimo", stoji u objavi.

Među devet fotografija iz 1996. godine nalazi se i Diana u Londonskom svjetioniku za AIDS, gdje je često posjećivala pacijente te podizala svijest o ovoj bolesti.

Preuređenje Frogmore Cottagea

No, to nije sve čime se Meghan i Harry trenutno bave. Naime, napokon su se preselili u svoj novi dom u Frogmore Cottageu ranije ove godine uoči Archiejeva rođenja, ali još uvijek zbrajaju stvari koje treba obnoviti. Do sada su novi roditelji morali ukloniti toksične boje, postaviti nove podove i popraviti hrpu drugih stvari, piše Cosmopolitan.

S obzirom na to što su sve morali promijeniti, pomislili biste da ih je kraljica poslala da žive u bijedi. Srećom, to nije tako, već se samo njihov ukus razlikuje od onoga što ih je dočekalo, a važno im je da im životni prostor bude prikladan i za dijete. Dosad su opremili svoj dom podovima prikladnim za vježbanje joge, zidove obojili veganskom bojom i te instalirali sustav praćenja pametnih telefona.

Prema nekim građevinskim planovima koje je objavio The Royal Borough u Windsoru i Maidenheadu, njihov fokus je sada na vanjskoj strani kuće, iako Harry očito želi kuhinju i blagovaonicu koje će biti prigodne za zabave.

Uglavnom, palača će na kraju izgledati kao potpuno novi dom. A iako Archie još ne može hodati, Meghan i Harry žele renovirati i vrt i dodati malo osvjetljenja kako bi ga učinili sigurnijim za njega.

Pa... Sretno im!

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Više novosti iz svijeta na našim stranicama.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    meni je to sve čudno...