Prvi Prijavi se na Superstar i postani zvijezda! 83 pregleda 12. travnja 2023.

Evo što znamo o izlasku videa s novog albuma Queen B

Beyonce/Instagram

Prošlo je više od pola godine od izlaska sedmog studijskog albuma jedne od najpoznatijih diva glazbene scene - Beyonce! Iako je najavila svjetsku turneju, ali i objavila pjesme, njezini fanovi i dalje nestrpljivo iščekuju vizualne materijale!

Iako ih još nije objavila, fanovi imaju razne teorije zašto još nisu vani i kada bi ih mogli gledati. Još otkako je objavila album 'Renaissance' njezine obožavatelje zanima koja videa će se naći u projektu. Poznata je po vizualnom identitetu svojih spotova, a rijetko koja glazbena zvijezda pristupa vizualima kao što ona to radi. Najbolje to vidimo po albumima 'B'Day' i 'Lemonade', piše PopBuzz.

'Renaissance' je njezin prvi album s kojim nisu izašli vizualni materijali, ali iz njezine tvrtke su najavili da će izaći. Iako ona nije definirala datume, objavljeno je nekoliko hintova kad bi to moglo biti.

1. Objavila je teaser pjesme 'I'm That Girl'

U kolovozu 2022. godine, Beyonce je iznenada objavila minutu i dvadeset sekundi teasera jedne od svojih pjesama i tako iznenadila mnoge. U jednom trenu, ako pažljivo gledate, Beyonce se pojavljuje u 21 različitoj kombinaciji i na 21 različitom mjestu, što bi značilo da videa postoje.

2. Shea Coulée je najavila izlazak videa

Još nije jasno je li se pobjednica pete sezone showa 'RuPaul's Drag Race All StarsShea Coulée nalazi u jednom od videa novog albuma Queen B ili samo zna nešto o njihovom izlasku. Nakon što su se pojavila razna pitanja oko izlaska vizuala, Shea je odlučila razjasniti neke stvari pa je otkrila:

"Ne mogu reći otkud ovo znam, ali vizuali će definitivno izaći. Prestanite je stalno ispitivati o tome, radi prekovremeno da bi nam dostavila materijale", napisala je pa nekoliko trenutaka kasnije je izbrisala objavu.

3. Syd komentirala izlazak materijala

Glazbenica Syd objavila je na svom Instagram profilu fotografiju cvijeća koje joj je poslala Beyonce, a ako pažljivo gledate, na poruci koja je stigla uz cvijeće piše:

"Hvala ti što si pridonijela stvaranju filma. Gledam u snimku i nevjerojatna si. Zauvijek ću ti biti zahvalna", napisala joj je Beyonce. Taman prije nego je objava postala viralna, Syd je izbrisala sve.

4. Radi na virtualnoj stvarnosti?

U srpnju 2022. godine, Vogue se našalio da bi Beyonce mogla ući u svijet virtualne stvarnosti. Navodno surađuje sa studijem Jay-Z-a 'Spatial Labs' koji proizvodi tehnologiju za Metaverse i 'The Wave' koji se bavi live interakcijama.

Iako još ništa od ovoga nije potvrdila, dosta hintova upućuje na to da bi uskoro mogla objaviti vizuale koje svi čekaju. Kad će se to dogoditi, ne znamo, ali ćemo vas sigurno informirati. 

 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?