Prvi 2510 pregleda 23. ožujka 2019.

Evo zašto Meghan i Harry sele od Kate i Williama

theroyalfamily_uk/Instagram

Teorija kako postoji neka mrržnja među članovima kraljevske obitelji potpuna je internetska izmišljotina? Ili?

Kad su Meghan Markle i princ Harry najavili da sele od Kate Middleton i princa Williama, internet je jednoglasno došao do zaključka da su se svi očito zamrzili. I tako je 'rođena' nova kraljevska svađa. Dickie Arbiter, bivši glasnogovornik kraljice Elizabete, ipak je odbacio te glasine i odlučio reći koji je zapravo razlog preseljenja, piše Cosmopolitan.

"Razlog zbog kojeg Meghan i Harry sele iz Kensingtonske palače je taj što im je prostor trenutno premalen", rekao je za Weekly. "U prizemlju se nalaze dvije spavaće sobe, dnevni boravak i blagovaonica. Nema vanjskog prostora i sve skupa nije dovoljno veliko za rastuću obitelj." Okej, to shvaćamo, ali što je onda s tim da Harry i Meghan žele svoj vlastiti, odvojeni ured? 

"Dok je bio samac, Harry je živio u svojoj udobnoj zoni s bratom i njegovom šogoricom ”, rekao je Arbiter. "Ali sada je oženjen, stvara svoju obitelj zajedno sa svojom ženom, i to ima smisla. Broj trenutno zaposlenog osoblja jednostavno nije dovoljan za vođenje dva ureda", rekao je, pretpostavljamo, ukazujući na to kako je teško pronaći osoblje od povjerenja koje bi ispunilo sve kriterije mladog para.

Arbiter je zaključio kako je princ Harry jednostavno sazrio i kako je normalno da nam nešto što nam je nekad bilo dobro u jednom trenutku prestane biti. "To se zove evolucija", dodao je.

Što ti misliš, je li ovo zaista pravi razlog? Ili su se ipak posvađali kako tvrde 'seoske priče'?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma dobro, to je okej