Prvi 6500 pregleda 29. travnja 2019.

Fanovi su uvjereni da Meghan upravo rađa?!

meghanmarkle_official@instagram

Meghan Markle i princ Harry u iščekivanju su svojeg prvog djeteta, a fanovi su uvjereni kako je beba na putu možda upravo sad?!

Fanovi su uvjereni da vojvotkinja Kate Middleton upravo rađa, ako nije već i rodila! Naime, jutros je viđen misteriozan automobil u policijskoj pratnji na koji prolazi Chiswickom, između Windsora i Londona, a mnogi vjeruju da bi to mogao biti dio puta koji kraljevski par mora proći ako se Meghan ipak odluči za bolnički porod, piše Mirror. Ili se već odlučila?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Izvor je rekao za OK! Online: "Jutros smo vidjeli hrpu policijskih automobila koji su nekoga pratili kroz Chiswick. To bi mogao biti političar ili bilo tko drugi, ali to je put kojim bi Meghan trebala ići u bolnicu iz svog doma, pa smo, naravno, naslutili da je to ona."

Međutim, Meghan i Harry donijeli su kontroverznu odluku da sve detalje oko rođenja čuvaju u tajnosti do zadnjeg trena, što znači da ne možemo biti sigurni ni u što.

Također nemamo pojma planira li roditi dijete kod kuće ili u bolnici, jer se nagađa i jedna i druga mogućnost. Mnogi misle da će se ipak odlučiti za rađanje kod kuće, što je nekad bilo tradicionalno za kraljevsku obitelj, a bilo je i riječi o tome kako Meghan želi da sve bude što prirodnije. Hm, izgleda da nam jedino ostaje željno iščekivati nove informacije.

Možda stvarno objave da je danas rodila? Što ti misliš?

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cherry

    i kaj ćemo sad???????
  • branka.smesko

    Baš me zanima kako ce se dijete zvati