Prvi 1558 pregleda 22. siječnja 2019.

Fotke nakon jučerašnje utakmice su dosta dirljive

WolfgangRattay/REUTERS/MariusBecker/DPA/firoSportphoto/DPA/PIXSELL

Hrvatska rukometna repka jučer je, nažalost, ipak izgubila protiv Njemačke, a fotke igrača nakon utakmice su prilično dirljive

Iako se jučer nismo uspjeli plasirati u borbu za medalju na Svjetskom rukometnom prvenstvu, preostaje nam utakmica protiv Francuske u srijedu, koju moramo dobiti ako želimo na Olimpijske igre. No, jučer nam je onaj poraz svima teško pao, posebno igračima. A ove fotke nakon utakmice prilično su dirljive. 

Više o utakmici i dojmovima od jučer čitajte na 24 sata.

POGLEDAJ GALERIJU:

1/6
Rukometaši nakon utakmice s Njemačkom

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    aaaaa :(