Prvi 2590 pregleda 03. ožujka 2019.

Fotografkinja se našalila: Meghan i Kate se potukle?

dukesskatemiddleton/meghanandkatepage/instagram

Zamislite kako bi izgledalo da se potuku Meghan Markle i Kate Middleton? E pa, ovako nekako...

Fotografkinja Alison Jackson snimila je prilično zanimljive fotografije dvojica Meghan Markle i Kate Middleton - koje se tuku - da bi pokazala kako bi izgledalo da dvije vojvotkinje potpuno izgube kontrolu jedna pored druge. 

Inscenirane fotografije

Okej, realno, u stvarnosti se ovako nešto neće dogoditi, ali na ovim insceniranim fotografijama izgleda čak i dosta realistično. Što ti misliš?

Na fotografijama je, u svakom slučaju, Meghan prikazana kao agresivnija polovica , a kako bi bilo u stvarnosti - to nitko ne može garantirati.

Duhovit prikaz preuveličavanja njihovih nesuglasica

Ipak, moramo priznati da se fotografkinja dosjetila na duhovit način prikazati navodnu prepirku između dvije vojvotkinje o kojoj se piše otkako Kate nije otišla na Meghanin baby shower u New York i otkako su Meghan i Harry najavili preseljenje iz kraljevske palače, piše Mirror.

Fotke su i dalje zabavne

No, zapravo se ne radi ni o kakvoj svađi, već tek preuveličavanju, s obzirom da Kate priprema poseban baby shower za Meghan, s obzirom da zbog obaveza i putovanja s obitelji nije mogla biti u New Yorku. Tako da, i ove su fotke samo prikaz tog preuveličavanja. Ali su i dalje zabavne.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahahahahhaah presmiješno