Prvi 3589 pregleda 01. rujna 2022.

Frizerka je ovoj curi unakazila frizuru par dana prije svadbe

reuters/pixsell/CANVA

Jedna profesorica iz Velike Britanije na svom je TikToku podijelila video u kojemu pokazuje svoju unakaženu frizuru s kojom, za tjedan dana, mora ići na svadbu svoje najbolje prijateljice

Profesorica Shelby iz Velike Britanije, tjedan dana prije vjenčanja svoje najbolje prijateljice, otišla je ošišati se u frizerski salon u kojemu se šišala i nekoliko mjeseci prije te bila iznimno zadovoljna frizurom.

No, ovaj put je, kako piše 24sata, iz tog salona izašla totalno unakažena, a svoje razočarenje je podijelila i na TikToku. 

@foreverfindingx RIP TO MY HAIR MIGHT MESS AROUND AND SHAVE IT ALL OFF #badhair #haircut #cryingovermynails #crying ♬ original sound - Kneely_Knight

Shelbyna nova frizura bila je potpuno neravna. Jako kratka s prednje strane, a prilično duga odozada. Naravno bez postepenog prijelaza, a pramenovi koji su frizuri trebali dati volumen bili su skroz 'iskasapljeni'. 

 | Autor: screenshot/tiktok screenshot/tiktok

Naravno, ovaj video je u vrlo kratkom vremenu prikupio lavinu komentara drugih užasnutih TikTokera. 

"Je li tvoja frizerka mislila da ju je dečko varao s tobom ili tako nešto?! Ovo je sigurno bila neka osveta", "Ovako su izgledale moje Barbike kada sam ih šišala s pet godina", "Reci mi da ti je ponudila povrat novca", samo su neki od šokiranih komentara. 

Uh, moramo priznati da je ovo situacija u kojoj se zaista nitko ne bi želio naći. Što biste vi napravili da se vama ovo dogodi? 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antena

    Nisam frizerka ali se uglavnom sama šišam, kod frizerke odem svega jedanput godišnje i nikada samoj sebi nisam uradila ovakvo zlo! Što bih uradila da je meni to napravila frizerka, ma moja frizerka nije tako glupa, a osim toga nema ... prikaži još!