Prvi Prijavi se na Superstar i postani zvijezda! 630 pregleda 10. ožujka 2023.

Velika pozornica, profi produkcija: Ovo je Superstar!

Ako volite pjevati i sanjate o tome da pokažete svoj talent pred poznatim žirijem i na velikoj pozornici, prijavite se na Superstar. Ovaj show RTL-a je franšiza originalnog naziva ‘Idols’ koji je globalni hit i jedan od najuspješnijih zabavnih formata u povijesti televizije, a Superstar Croatia njegova je regionalna verzija koja traži pjevačke zvijezde na području Hrvatske, Srbije i Slovenije.

RTL televizija ima novi show u kojem glazbenici iz Hrvatske i regije imaju priliku zablistati i otkriti svoj talent pred tisućama gledatelja, a k tome i osvojiti nagradu od 50 tisuća eura i prilike koje će im nakon showa neprekidno stizati. Riječ je, naravno, o Superstaru!

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO:

Prijave za audicije traju do 30.4. pa oni koji se još nisu prijavili, trebaju požuriti jer ih čeka nevjerojatna prilika - pjevati pred članovima žirija u kojem će sjediti velike zvijezde, osvojiti nagradu, ali nastupati će i na pozornici ravnoj onima na svjetskoj sceni. Svi oni koji su gledali 'American Idol' znaju kako izgleda produkcija showa, a slično se seli i na vaše "male ekrane".

Inačice Superstar showa producirane su u 56 zemalja diljem svijeta, od SAD-a i Velike Britanije, na Filipinima, u Brazilu, na Maldivima, a više od 3,2 milijarde ljudi u 150 zemalja svijeta gledalo je bar jednu sezonu ovog popularnog natjecanja.

Iz "Američkog idola" poniknuli su Jennifer Hudson, Adam Lambert i Kelly Clarkson, koji su ostvarili svjetske karijere. Ako i ti želiš napokon pustiti svoj glas i pokazati svima svoje pjevačke sposobnosti, ne čekaj više ni trenutka - prijavi se što prije na Superstar Croatia glazbeni show OVDJE! Osim što možeš postati nova regionalna glazbena zvijezda, pobjednik ili pobjednica Superstar showa osvaja nagradu vrijednu vrtoglavih 50 tisuća eura!

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?