Prvi Prijavi se na Superstar i postani zvijezda! 1007 pregleda 29. ožujka 2023.

Hrvatica oduševila na njemačkom talent showu

youtubescreenshot/Canva

Djevojčica koja je inače porijeklom iz Hrvatske, otpjevala je veliki hit poznatog američkog repera - Eminema. Ni žiri, a ni publika nisu ostali imuni na Emmin sjajan nastup.

Na trenutke mi se čini da ovo sve sanjam i da se ne događa u stvarnosti, rekla je Emma Filipović (14), koja je prošlog vikenda na ‘audiciji na slijepo‘ u roku od 30 sekundi ‘prisilila‘ žiri njemačkog talent showa da stisnu crvene gumbe i okrenu se prema njoj te je izazvala silne ovacije publike, piše 24sata.

Pogledajte video:

Djevojčica koja je inače porijeklom iz Hrvatske, nije ni znala da ide na 'audiciju na slijepo' već ju je produkcija iznenadila pozivom.

"Probaj zamisliti da stojiš ispred ogromnih vrata, jako uzbuđena, ona se otvaraju, ti staješ uz mikrofon, a ispred tebe su četiri velike stolice. Draga Emma, dobila si pozivnicu u show", rekla joj je voditeljica, nakon čega je Emma počela plakati od sreće.

Emma je otpjevala Eminemovu pjesmu 'Mockingbrid', a nastupom je šokirala i roditelje:

"I mi smo je sad prvi put vidjeli na pozornici pod reflektorima, inače pjeva doma u sobi. Ostali smo bez teksta. Moćna je. Ona se tamo osjeća ispunjeno. To je njezin san koji se ostvario i mi smo svi doma presretni",  izjavila je njezina majka Žaklina.

 | Autor: youtubescreenshot youtubescreenshot

Član žirija Alvaro Soler, poznati njemački pjevač, s Emmom je čak i zapjevao, a publika ih je nagradila velikim pljeskom.

Pokažite i vi svoj talent! Prijavite se na novi show RTL-a 'Superstar', ostvarite svoje snove i osvojite 50.000 eura. Tko zna, možda u vama čuči nova pjevačka zvijezda!

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?