Prvi 2373 pregleda 19. travnja 2019.

Instagram će sakriti broj lajkova na objavama?

saamopetraa/instagram

Ovo je dosta velika promjena - naravno, ukoliko se uvede i kad se uvede

Instagram će, navodno, uvesti ozbiljne promjene i to baš u području koje je mnogima najvažnije na toj društvenoj mreži - lajkovima! Naime, kompanija razmatra da potpuno sakrije broj lajkova koje je neka objava ondje skupila, javlja Mashable.

Umjesto broja lajkova, otkrila je znanstvenica Jane Manchun Wong, pisat će da je objavu lajkalo nekoliko imena te nastavak "i drugi". 

"Želimo da se naši korisnici koncentriraju na ono što se objavljuje, a ne na to koliko lajkova objave skupe", rekli su iz Instagrama. "Tijekom tog testnog razdoblja, samo će osoba koja je objavila post vidjeti broj lajkova."

Iako još nisu odlučili kad će testirati ovu opciju, poručili su da razmatraju kako smanjiti taj pritisak koji se na Instagramu uvijek osjeća baš zbog lajkova.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    neeeeeeeee