Prvi 640 pregleda 19. lipnja 2019.

James Charles napokon objavio pravi video nakon drame

james charles/Instagram

Mjesec dana nakon najveće YouTube drame ove godine, James je objavio prvi vlog. Tijekom drame objavio je samo video u kojem objašnjava svoju stranu priče, a ovo je sad prvi pravi youtuberski video koji je nakon svega snimio.

James Charles je u posljednjem "No more lies" videu rekao kako uzima pauzu od snimanja. Međutim, sada kad je mjesec dana stariji i isto toliko pametniji, napokon je objavio vlog.

Možda te zanima... Kompletan timeline najveće celebrity drame ove godine

U njemu priča o svojoj glazbenoj karijeri u nastajanju i naravno, šminkanju.

via GIPHY

Kakva je to uopće bila drama?

Ako te nekim čudom sva drama vezana uz njega i Tati Westbrooke uspjela zaobići, ukratko ćemo te uputiti. U travnju je James objavio video o vitaminima za kosu tvrtke koja je izravna konkurencija tvrtki njegove dotada najbolje prijateljice i mentorice Tati Westbrooke. Nju je to razljutilo pa je odlučila objaviti video "Bye sister" koji je izazvao lančanu reakciju hejterskih videa usmjerenih ka Jamesu. Drama, drama, drama. Ono što je najbitnije je da je naposljetku shvatila da je pretjerala i duplo mlađem dečku od sebe skoro uništila život. Bravo Tati! Nikad nije kasno.

Možda te zanima... Drama, drama! James Charles gubi tisuće subscribera

Jamesov novi video zove se "Hi sisters" i u njemu možeš saznati kako od videa zarađuje, ali i kako će dio novca od novog projekta donirati LGBTQ zajednici. Naravno, osvrnuo se i na svoju odsutnost, iako nije spominjao Tati dramu. Uglavnom, ostavljamo ti link na video pa pogledaj što nam je to James pripremio nakon mjesec dana:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Hahaha slatko