Prvi 515 pregleda 29. travnja 2019.

Khloé je napokon progovorila o Tristanovoj prevari

khloekardashian/Instagram/canva

Khloe je u novoj 'KUWTK' epizodi napokon progovorila o svemu što joj je Tristan priredio...

Sinoćna epizoda 'Keeping Up With The Kardashians' zaintrigirala je sve ljubitelje ove slavne obitelji. Naime, nakon što se masovno pisalo o Tristanovoj nevjeri, Khloé je napokon i sama progovorila o svemu, piše Cosmopolitan.

Khloé je razgovarala s vidovnjakom dok je bila na odmoru na Baliju, a on joj je tada rekao: "Zbog onog što ti se dogodilo u prošlosti osjećaš se nelagodno i ljutito. Nekome ne možeš nešto oprostiti." Što mislite o kome je govorio? O Tristanu Thompsonu, naravno. 

via GIPHY

I očigledno je da je to ostavilo dojam na Khloé, koja se okrenula prema kameri i rekla: "Otkako se dogodilo to što se dogodilo s Tristanom i sa mnom, nitko ne zna da vodim unutarnju bitku sama sa sobom, pokušavajući shvatiti što je najbolje za moju vezu i za mene."

"Teško je povratiti povjerenje. Pitam se hoće li ikada biti isto. Hoću li se ikada stvarno vratiti natrag na mjesto gdje smo bili prije ovog skandala s varanjem. Pokušavam ponovno procijeniti što mi je važno i donijeti ispravnu odluku", zaključila je.

Khloé se također otvorila svojim sestrama, govoreći: "Tristan je varalica i ne mogu shvatiti što da radim i borim se cijelo vrijeme sa sobom i nikako da krenem dalje." Nadamo se kako će ubrzo dokučiti što želi, a mi do onda pomno pratimo što će se dogoditi u nastavcima KUWTK-a!

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    A jadna khloe :(