Prvi 1013 pregleda 20. svibnja 2019.

Jeffree Star se ispričao Jamesu i, čini se, okončao dramu

jeffreestar@instagram

Nema portala koji zadnjih dana nije pisao o drami Jamesa Charlesa, Tati i ekipa, a sad se čini da je ovoj sagi napokon došao kraj

Nakon što je James Charles objavio video u trajanju od 41 minute u kojem objašnjava svoju stranu priče najveće YouTube drame ove godine, javio se i Jeffree Star, koji je u sve također upleten. Javno se ispričao i Jamesu i svim njegovim fanovima.

'Ovo je najvažniji video u mom životu'

"Iza nas je nekoliko ludih tjedana u beuty svijetu. Znam da je mnogima već dosta ove teme, ali isto tako znam da se mnogi od vas pitaju što će Jeffree Star reći sljedeće. Stoga mislim da će ovo biti najvažniji video koji sam objavio u životu", započeo je Jeffree ispriku.

"Prije desetak dana, Tati je objavila video o Jamesu koji je zaista 'dignuo prašinu' i mnogo toga se od tada dogodilo i promijenilo. A za mnoge stvari ni ne znate jer se mnogo toga odvijalo između svih nas privatno. Danas želim o tome pričati jer je sve otišlo predaleko..."

Jefferee je zatim u videu nastavio pričati o tweetovima koje je objavio, pa je zbog istih kasnije požalio. Priznao je kako je rekao stvari o Jamesu koje zapravo ne misli. Iako nisu najbolji prijatelji, slaže se kako je pretjerao i, kaže, trebao je drugačije postupiti.

"Želim da znate kako u mom srcu zapravo nema nikakve mržnje. Također, želim da znate kako danas neću govoriti ono što želite čuti, već ono što zaista mislim. Ima mnogo stvari za koje vi ne znate. Učinio sam nešto što nisam smio. Neki će reći kako sad samo želim sačuvati svoj obraz i da sam lažljivac, ali spreman sam 'primiti taj metak' i pustiti svakog da misli što želi", rekao je.

'Nikad si neću oprostiti te tweetove'

Nakon toga je priznao kako u životu žali za malo stvari, ali i dodao da nikad neće prežaliti što je objavio tweetove u kojima naziva Jamesa prijetnjom za društvo.

"Gotov sam s tom dramom. Želim se ispričati i svima vama. Nadam se da ćete naučiti iz mojih grešaka. Žalit ću zbog ovoga dok ne umrem. Nisam htio da dođe do ovoga. Ne želim da drugi misle kako je ovo način za postići popularnost", nastavio je.

Jeffree je potom zaključio: "James, želim da znaš kako nikad nisam smio poslati one poruke, trebao sam biti bolji prijatelj. Trebao sam drukčije postupiti. Nikad se više neću ovako ponijeti."

Tati se također ispričala

Podsjećamo, Tati je također objavila video u kojem se ispričava Jamesu poziva ljude na ljubaznost.

James zaprijetio tužbom

U cijeloj ovoj drami Jamesa su mnogi optuživali i za rasizam i za seksualno zlostavljanje, na što je on odlučio zaprijetiti tužbom. Točka na 'i' bila je neslana šala influencera Jovana Hilla, koji je objavio lažne tweetove u kojima James ima rasističke ispade na što je James odgovorio: "Ovo apsolutno nije smiješno, izbriši to ili će ti se javit moji odvjetnici."

 | Autor: james charles/ tweeter james charles/ tweeter

Ipak, nadamo se da ova njegova prijetnja tužbom nije bila i razlog zbog kojeg su Jeffree i Tati promijenili mišljenje, već da su iskreni u svojim isprikama.

Jamesova strana priče

James je u video prije dva dana objasnio kako je sve ovo zapravo počelo i zašto je morao reklamirati vitamine za kosu koji su u vlasništvu Tatine konkurencije. Prema njegovim riječima, na Coachelli je potpisao ugovor za promoviranje vitamina za kosu konkurentske tvrtke. To je, dodaje, učinio jer mu je to omogućilo da ode na festival na koji je silno htio ići. Okej, i nije baš neki razlog za izdati frendicu, ali dobro. Barem je to javno rekao.

Jamesu se vraćaju subscriberi

Izgleda kako su isprike bile učinkovite, zato što broj pratitelja na Jamesovim kanalima ponovno raste. Trenutno ih ima više od 15 milijuna, a sve live možete pratiti OVDJE.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajde napokon