Prvi 935 pregleda 11. kolovoza 2021.

Jennifer Aniston i David Schwimmer ipak nisu skupa?

Supplied by LMK/IPA/PIXSELL

Ako ste gledali 'Prijatelje' onda se sjećate Janice i njezine poznate izjave 'Oh, My God!' Ova izjava je savršeno opisala vijest da Ross i Rachel hodaju i u stvarnom životu, ali su sad to ipak opovrgnuli

U svibnju ove godine okupila se ekipa popularne serije 'Prijatelji', a tijekom okupljanja fanovi su saznali zanimljivu informaciju. Glumica Jennifer Aniston je tad glumila Rachel, a David Schwimmer Rossa, a tek nakon 25 godina su priznali da su tada gajili osjećaje jedno prema drugome i u stvarnom životu.

Vijest je poprimila novu razinu pa su se pojavile glasine da glumci sad i hodaju. Oni su to ipak opovrgnuli pa je i službeno - nisu zajedno. Samo su jako dobri prijatelji.

Izvor blizak paru je za Closer otkrio da su Jennifer i David bliski, što je i pokrenulo ova šuškanja. 

"Nakon okupljanja im je bilo je jasno da je prisjećanje prošlosti u njima ponovo pobudilo osjećaje koje su zatomili. Odmah nakon snimanja su počeli razmjenjivati poruke, a David je odletio iz New Yorka u Los Angeles kako bi posjetio Jennifer", rekao je tada izvor. Ali sve je ovo ipak bilo na prijateljskoj bazi.

Tijekom okupljanja glumačke ekipe David je priznao da je bio zaljubljen u Jennifer, a ona je odgovorila da je bilo obostrano. No, tada jednostavno nije išlo jer su bili u vezi s drugim ljudima, priznali su.

Svoje simpatije su usmjerili na likove koje su utjelovili pa su barem tako proživjeli neostvarenu romansu, a čini se kako će na tome ipak i ostati, na razočaranje mnogih fanova. Šmrc...

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?