Prvi 2385 pregleda 16. studenoga 2019.

Jeste li spremni? Uskoro počinje Advent u Zagrebu

sandrasimunovic/davorpuklavec/pixsell

Na službenim stranicama Adventa u Zagrebu objavljen je program ovogodišnje božićne čarolije koja će biti u duhu Orašara. Jeste li spremni?

Ovogodišnji Advent u Zagrebu počinje vrlo skoro, 30. studenoga, a na službenim stranicama organizatori su najavili što nas sve očekuje.

Inspiriran baletom Orašar

I ove godine Advent će se odvijati na nekoliko najpopularnijih zagrebačkih lokacija: na Trgu bana Jelačića, na Tomislavcu, Zrinjevcu, Europskom trgu, Gornjem gradu, oko Hrvatskog Narodnog Kazališta, u tunelu, u Oktogonu, na Tuškancu, na Maksimiru i na još nekoliko mjesta.

Osim ukusne hrane, pića, zabavne i čarobne glazbe, blagdanskih ukrasa i atmosfere, ove godine cijeli će Advent donijeti i poseban duh baleta Orašar - koji je i inspiracija za ovogodišnje adventsko izdanje. 

Trajat će do 7. siječnja 2020.

Advent će trajati sve do 7. siječnja 2020. godine, a dok napokon ne krene ovogodišnja Orašar božićna čarolija, prisjetili smo se prošlogodišnjih izdanja ovim divnim fotografijama. Prisjetite ih se i vi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is like a carousel, don’t forget to enjoy the ride. 🎠 Fit @missyempire

Objavu dijeli Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Адвент у Загребу 🎇🎄🎅 ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ И постоји тај један град који има смисла за детаље и украшавање 🙂 Град који се током цијеле године труди да направи тако фин амбијент и да својим занимљивим декорацијама улице и кафиће града учини другачијим, да разбије монотонију и направи нешто другачије 🏙️ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ Тај град је ЗАГРЕБ, град који је вјероватно најљепши у региону када је у питању период Адвента и празничног расположења и град који је три године узастопно био проглашен за најљепши адвентски град у Европи 😍 ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ Е па, као и претходних, тако и ове године, ВИ имате прилику да са нама, веома јефтино посјетите Адвент у Загребу и уживате у једном супер излету 🎆 ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ Сада читај пажљиво 🕵️‍♀️ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ Полазак из Бањалуке у 07:00 са старе аутобуске станице и у 07:45 из Градишке и вожња према Загребу 🙂 Долазак у Загреб предвиђен у прије подневним часовима и одлазак у центар града који је савршено украшен као и цијели Загреб 😊 По доласку у град, добијате све информације и путоказе како да на што бољи и љепши начин проведете супер дан у магичном окружењу 🤩 Након групног фотографисања имамо слободно вријеме и скоро цијели дан да уживамо у свему што нам Загреб у вријеме Адвента нуди 🙂 За све који желе и шопинг, у центру Загреба су смјештене скоро све веће и битније радње, тако да и имате велики избор и за то, а наравно ту је и велики избор атракција које Загреб нуди 😉 Слободно вријеме до навече, те окупљање и полазак из Загреба у 😁 21:00 😁 Крећемо касније јер желимо да уживате у савршенствима лампица и расвјете коју је могуће видјети и доживјети тек када падне мрак 🎉 Вожња према Бањалуци и предвиђени долазак у раним јутарњим часовима 🎀 ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ Термини за Загреб 😁 ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ 📅 14.12. 📅 25КМ 🚌 📅 21.12. 📅 25КМ 🚌 📅 28.12. 📅 25КМ 🚌 ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ У цијену аранжмана (25КМ) је урачунат превоз аутобусом, пратилац из агенције, купони за учешће у наградној игри, мала изненађења и цјелодневно уживање у Адвенту 😍🎁 ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ У цијену није урачунато путничко здравствено осигурање (2КМ) које је обавезно, а можете га урадити сами или преко агенције 😊 ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ Пријаве су почеле 📩😍 ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖

Objavu dijeli ПуТомАниЈа (@putomanija)

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?