Prvi 800 pregleda 24. ožujka 2022.

JoomBoos milijuni: Pjesme koje obožavaju generacije!

screenshot/youtube/canva

Nije tajna da je JoomBoos YouTube kanal riznica genijalnih glazbenih hitova. To najviše pokazuju brojke koje, na gotovo svakoj pjesmi, prelaze milijun (čak i nekoliko milijuna) ili su mu jako blizu, ali i komentari obožavatelja čije oduševljenje raste sa svakom pjesmom

Osim po najkvalitetnijem originalnom sadržaju i suradnji s najboljim influencerima iz Hrvatske i regije, JoomBoos je poznat i po stvaranju izvanrednih pjesama čiji pregledi na YouTubeu redovito prelaze milijun. Ono što, također, govori o kvaliteti naših pjesama su i komentari na društvenim mrežama u kojima vrlo često možemo vidjeti i kako je nečija baka oduševljena pjesmom ili kako nečiji mlađi brat ili sestra najviše plešu na pjesme koje su nastale u suradnji s nama.

JoomBoosovi hitovi xniks2x, Nike Zorjan, BQL-a, Polkaholika, Š-a, Barbi Afrike, Hiljsona Mandele i Anne Lazarević slušaju se i danas. A upravo zato što su ove pjesme toliko legendarne, odlučili smo napraviti jedan mali 'walk down memory lane' i prisjetiti se svih njih. Sigurni smo da ćete uživati! 

Barbi Afrika - Vozi

Jedna od najpoznatijih TikTokerica u regiji, Barbi Afrika, svojim hitom 'Vozi', svima koji ga poslušaju, poručuje da samo 'voze' dalje jer svi u sebi imamo ono što nam daje snagu i što nas u životu pokreće. 'Vozi' je na JoomBoosu preslušalo već gotovo četiri milijuna obožavatelja koji su svoje oduševljenje pokazali u komentarima. 

"Ovo me je potaknulo da se borim u životu", "Prelijepo, ja plačem", "Od početka sam znala da si ti jedna osoba koja ima samopouzdanje u sebe i osoba koja ne odustaje. Ponosna sam na tebe", samo su neki od komentara ispod spota, koji je sniman na zanimljivim lokacijama, a koji pjesmu čini pravim ljetnim hitom.

Polkaholiki - Lučke

Zgodna braća Anej i Rok iz glazbene grupe BQL i Polkaholiki, slovenski majstori koji rasturaju harmoniku, pred Božić su izbacili hit 'Lučke' koji je oduševio više od tri milijuna slušatelja. 

Osim zarazne melodije ove pjesme, obožavatelje je oduševio i spot koji je sniman u idiličnom Kranju u Sloveniji gdje su, posebno za potrebe snimanja spota, još i prije prosinca upaljena blagdanska svjetla i stvorena idilična atmosfera. 

Anna Lazarević - Tu

Pjesma Anne Lazarević 'Tu', 2020. godine je najavila, tada novu, JoomBoosovu seriju 'Teini dnevnici' i ubrzo oduševila brojne fanove koji pjesmu i danas slušaju na repeat.

"Pun pogodak, bravo Anna", "Ovu pjesmu još uvijek slušam svaki dan", samo su neki od komentara na ovu pjesmu koji se, još uvijek, ne prestaju nizati.

Hiljson Mandela x Républika x Š x Luce - Crveno bijelo plava

Ova JoomBoosova milijunska himna bila je pravi hit za vrijeme nogometnog prvenstva, ali se sluša i danas. 'Crveno bijelo plava' nastala je u suradnji hrvatskog repera Hiljsona Mandele i pobjednika druge sezone JoomBoosova Rap Campa - Karla Kreša, poznatijeg kao Š. 

Sigurni smo da se, svatko tko posluša ovu pjesmu, osjeća kao da je na utakmici na kojoj Hrvatska uvjerljivo pobjeđuje.

BQL - Ulala

Braća Anej i Rok Piletič svojim hitom 'Ulala' zatvorili su dugo i toplo ljeto 2021. godine, ali su, također, svojim spotom prikazali ljubavnu priču Aneja i njegove zaručnice Ize koja mu je ubrzo postala supruga.

'Ulala' je oduševila gotovo dva milijuna obožavatelja, ali i Anejevu i Rokovu kolegicu, glazbenicu Niku Zorjan, koja je, u komentarima, rekla kako je ovo najzabavnija pjesma ikada.

Nika Zorjan & BQL - Vruće

JoomBoos i slovenski glazbenici zaista se obožavaju i, čini se kako su idealan recept za mega hitove jer je pjesma 'Vruće' slovenske pjevačice Nike Zorjan i benda BQL prikupila gotovo tri milijuna pregleda i, bez obzira na to što je izašla 2019. godine, sluša se i danas. 

"Ovu pjesmu slušam svako ljeto", "Tko sluša u 2022??? Ja ju neprestano vrtim. Jednostavno mogu reći samo jedno pravi ljetni hit u 2019.", samo su neki od oduševljenih komentara obožavatelja.

Xniks2x - Sama

Prvi singl naše youtuberice Nike Pavičić, poznatije kao Xniks2x, ubrzo nakon objave pomeo je svu konkurenciju te je više od tjedan dana bio u YouTube trendingu. Pjesma 'Sama' izašla je prije dvije godine, a do sada je prikupila gotovo tri milijuna pregleda. 

Spot za pjesmu sama napravljen je na najvišoj razini i u njega je uloženo mnogo truda, a uz Niku i JoomBoosove influencere, u spotu se pojavljuju i brojni JoomBoos prijatelji, od Lorin Nukić do Pavea Eleza.

LayZ - Tko se boji vuka još

Ova pjesma izašla je 2018. godine i do sada je prikupila gotovo osam milijuna pregleda. Mnogi obožavatelji u komentare pišu kako ju slušaju i danas, a poručuju i kako u njima budi nostalgiju.

Stoka ft. LayZ - Moja Croatia

Još jedna navijačka pjesma čiji se pregledi računaju u milijunima je ona repera Marina Ivanovića, Stoke i Matije Lazarevića, LayZja pod nazivom 'Moja Croatia'. 

'Moja Croatia' izašla je 2018. godine, u oči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a do sada je prikupila više od šest milijuna pregleda. Iako je himna napravljena prije četiri godine, Stoka i LayZ kažu kako je 'Moja Croatia' vječni hit te da su iznimno ponosni. "Produkcija je svjetska, tako se snimaju i spotovi u Dubaiju", zaključak je Stoke.

 

BARBI AFRIKA I JOOMBOOS VAM DONOSE NOVI GLAZBENI SPEKTAKL 31.3. Stay tuned!

 | Autor:

Tvoja reakcija?