Prvi 596 pregleda 29. kolovoza 2021.

Karlo Kreš razgovarao s građanima: 'Što sluša Zagreb?'

JoomBoos, Canva

Sto ljudi, sto čudi, poznata je domaća izjava, a upravo je 'Š' saznao da se ona može povezati i s glazbenim ukusom. Hodao je ulicama grada Zagreba i razgovarao s građanima. Od njih je saznao što vole slušati, ali i da znaju JoomBoosove pjesme 'Crveno bijelo plava' i 'Sama' od Xniks2x.

Mladi JoomBoosovac i reper Karlo Kreš, poznatiji kao 'Š', pitao je građane Zagreba koju vrstu glazbe slušaju. Odgovori su bili različiti, neki slušaju narodnjake, a neki rock.

Ovdje pogledajte video:

"Lijepa žena od Bobana Rajovića", bio je odgovor jednog prolaznika na Karlovo pitanje koja mu je najdraža pjesma.

Drugi mladić je odgovorio da mu je najdraža pjesma 'Time of your life' grupe 'Green day' i tako pokazao kako se glazbeni ukus Zagrepčana totalno razlikuje.

Neki se nisu mogli sjetiti točnih naziva pjesama, ali su istaknuli svoje omiljene izvođače. Tako su jednoj djevojci najdraže pjesme one Toše Proeskog, a drugoj Malume.

 | Autor: Karlo ih je pitao i koje pjesme bi pustili partneru/partnerici na spoju i kojom pjesmom bi nekome pokazali da vam se sviđa, a odgovori su bili zanimljivi:

"Pustio ih pjesmu 'Sunce se rađa'", rekao je jedan mladić.

 | Autor:

Zagrepčani prate trendove pa tako i znaju za pjesme koje su popularne na TikToku. jedna djevojka je i pokazala kako plesati novi regionalni hit, ples na pjesmu 'Crno na belo' Viki Miljković.

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJ VIDEO DANA:

 

Tvoja reakcija?