Prvi 204 pregleda 15. kolovoza 2020.

Kesha: Popularna pjevačica postala je i beauty youtuberica

iiswhoiis/Instagram

Uz Keshine pjesme smo se godinama zabavljali i pjevali ih na sav glas, a sad bi nas mogla otkriti nove beauty trikove. Koju šminku voli i što i sama stavlja na svoje lice, možete vidjeti na njezinom novom YouTube kanalu.

Popularna pjevačica Kesha godinama je 'žarila i palila' hitovima 'Tik Tok' i 'Timber', a sad je svijetu otkrila i svoju drugu stranu. Naime, ova pop diva, osim što pjeva, ujedno i snima beauty videa u kojima dijeli savjete i pokazuje svoje makeup radove, piše Her.

Na YouTubeu je otvorila 'poseban' kanal na kojem nema mjesta za pjevanje. Na njemu objavljuje videa na kojima se šminka i radi beauty tretmane s ciljem da približi ljudima ono što voli, a to je šminkanje!

"Na mojoj posebnoj listi bilo je puno stvari kojima sam se htjela baviti, ali bila sam previše zauzeta pisanjem pjesama, pjevanjem i izradom kostima da bih se njima bavila. Sad su te stvari na pauzi!"

U svom novom videu Kesha je snimila razgovor sa svojim makeup umjetnikom Vittoriom Masecchijom preko zoom poziva. Uz njegovo vodstvo stvorila je look za snimanje videa za novu pjesmu 'Since I Was Young'.

Ovdje pogledajte video:

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?