Prvi 328 pregleda 03. srpnja 2019.

Khloe zbilja razmišlja o tome da oprosti Tristanu?

khloekardashian/Instagram/canva

Njezini fanovi nisu baš oduševljeni ovom vijesti. Nadaju se da će ipak prevagnuti mozak i da će odustati od ovakvih zamisli.

Nakon što ju je varao i povrijedio, Tristan Thompson je sad objavio kako se želi pomiriti s Khloe Kardashian, s kojom ima i kćerkicu True. Tristan navodno baš nagovara Khloe da mu pruži još jednu šansu, a ona je u velikoj nedoumici.

Iako je u startu odbila ovakve njegove prijedloge, postoji ona minimalna šansa da mu možda stvarno oprosti i pruži priliku da joj se iskupi, a to, smatraju njezini fanovi, ne bi bilo nimalo dobro za nju, javlja Cosmopolitan.

Poruka za rođendan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am SO excited for my collab with Kylie @kyliecosmetics!! LAUNCH of round THREE of KoKo Kollection ✨June 14th ✨

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako je već rekla da s Tristanom želi imati samo korektan odnos zbog njihove kćeri, možda je 'pala' na njegovu rođendansku poruku od prošlog tjedna? 

Napisao joj je ovo:

"Ti si najljepše ljudsko biće koje sam vidio u životu, predivna si izvana i iznutra. Hvala ti na tome što si nevjerojatna mama našoj kćerkici True. Blagoslovljena je time što ima tebe kao uzora. Želim ti puno sreće i uspjeha na tvom putu." Awww. Ali svejedno, ne opravdava jedna poruka sve loše što joj je napravio...

Boji se da bi je opet mogao povrijediti

Iako je sad svim snagama moli da pričaju, ona se boji da bi ponovno mogla biti povrijeđena, taman sad kad pokušava nastaviti dalje. No, on očito ne misli tako lako odustati.

Obećao joj je da će se promijeniti zbog nje, a trenutno kupuje veliku obiteljsku kuću blizu njene, kako bi mogao provoditi više vremena sa svojom kćeri. Ajoj, Tristane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my baby girl @goodamerican

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Hoće li mu pružiti još jednu priliku? Tek ostaje vidjeti. Možda je ona zaljubljena poruka koju je nedavno napisala bila za njega? Ajoj...

Možda te zanima... Khloe Kardashian je opet zaljubljena?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajoooj nee :(