Prvi 524 pregleda 11. svibnja 2019.

Kim i Kanye postali roditelji po četvrti put!

kimkardashian@instagram

Poznati par dobio je dječaka

Kim Kardashian i Kanye West službeno su dočekali svoju četvrtu bebu u obitelji! Kim je vijest objavila putem Twittera. "On je ovdje i savršen je, pohvalila se Kim. Kao i Chicago, i ovo je dijete rodila surogat majka, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

North is always a mood 😂

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

U slučaju da još niste upoznati, njih dvoje imaju još troje djece: North, Saint i Chicago. Četvrto dijete rodila je surogat majku, baš kao i Chicago, njihovo treće dijete. Još se ne zna ime djeteta, ali Kim je objavila da izgleda kao Chicago, što je stvarno, stvarno divno. "Sigurna sam da će se mnogo promijeniti, ali sada izgleda kao ona." 

Čestitamo Kim i Kanye i nadamo se kako ćemo uskoro saznati ime dječaka!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    supeer :)