Prvi 410 pregleda 13. prosinca 2021.

Kim Kardashian više se ne preziva West

kimkardashian/Instagram

Kim Kardashian je poduzela nove korake oko razvoda od slavnog repera Kanye Westa i odlučila je maknuti njegovo prezime iz svog imena, sad je i službeno

Kim Kardashian i Kanye 'Ye' West vjenčali su se 2014. godine i zajedno imaju četvero djece. Iako se u početku njihov brak činio idiličnim, ipak mu je došao kraj.

Možda te zanima... Kanye West održao govor o Kim Kardashian: Želi je nazad?

Njihov se razvod prati diljem svijeta, a Kim je sad poduzela i sljedeći pravni korak - miče prezime West i ostaje samo Kim Kardashian, piše Elite Daily.

Kim je papire za razvod podnijela još u veljači, a trenutno se dogovaraju detalji oko razvoda među kojima su i podjela imovine i dogovor oko skrbništva nad djecom North, Saint, Chicago i Psalmom.

Izvori bliski Kim su rekli da se odlučila vratiti na svoje djevojačko ime i maknuti reperovo prezime kako bi se na taj način u potpunosti mogla okrenuti budućnost, bez ikakvih utega prošlosti i prošlih veza.

Možda te zanima... Kim Kardashian i Pete Davidson i službeno su skupa?

Inače, Kim je nedavno započela i vezu s mlađahnim komičarem, Peteom Davidsonom. "Pete joj je rekao da ne želi viđati nikog drugog osim nje, a i Kim se tako osjeća. Svima govori da nisu previše ozbiljni, ali da ne viđa nikog drugog osim njega... Ne želi napraviti neku veliku stvar od svega, ali jako joj se sviđa. Pete ju stalno nasmijava i potpuno je zanesena njime", izjavio je svojedobno izvor blizak Kim.

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?