Prvi 5336 pregleda 30. kolovoza 2020.

Ovo su tajne sreće za svaki horoskopski znak?

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Svaki horoskopski znak nosi teret koji ga muči i stvara mu problem. Stoga smo pronašli super savjete uz koje ćete opet biti sretni.

1. Ovan

Nitko nije savršen pa čak niti ti! Stalno si pod pritiskom da trebaš biti broj jedan. Smiri se, diši i pokušaj se opustiti. Pokušaj prihvatiti svoje mane, kao i prednosti, piše Cosmopolitan.

2. Bik

via GIPHY

Ne trebaš biti u ozbiljnoj vezi da bi bio sretan. Pokušaj raditi na sebi, postani sam svoj partner. S vremenom ćeš već pronaći nekoga!

3. Blizanci

Pokušaj se više otvoriti jer bit će ti lakše. Kad nosiš sav teret samo na svojim leđima, to te polako počne gušiti. Otvori se obitelji i prijateljima i bit će ti lakše.

4. Rak

Okruži se pozitivnim ljudima koji će te podržati u ostvarenju snova i koji će ti brisati suze s lica kad ćeš biti tužan. Pozitivni ljudi izvlače i pozitivne strane kod drugih ljudi!

5. Lav

via GIPHY

Uloži svu svoju energiju u nešto veće od tebe samoga, na primjer, u neki humanitarni projekt. Osim što ćeš biti sretan i okupiran, bit ćeš radostan što možeš pomoći drugima.

6. Djevica

U trenutku kad kažeš drugima 'ne' oslobodit ćeš se. Trebaš naučiti da nije sve u udovoljavanju drugim ljudima, ponekad moraš udovoljiti i samome sebi!

7. Vaga

Pokušaj pametnije balansirati vrijeme. Uključuj se u aktivnosti postepeno, a nemoj sve pokušavati izvesti ‘istog trena’. Nisi hobotnica, samo si čovjek i kako bi u nečemu uspio, moraš u to ulaziti polako i strpljivo

8. Škorpion

via GIPHY

Ti trebaš naučiti praštati i zaboravljati! Taj teret sjećanja i zamjeranja ljudima koji su ti nešto nažao učinili prije mnogo godina će te uništiti.

9. Strijelac

Brzo planeš bez da argumentiraš svoj problem. Pokušaj disati i smireno pričati. To će ti promijeniti život!

10. Jarac

Uzmi si vremena od škole ili posla. Ugasi mobitel i iskoristi svo vrijeme samo na sebe. Ne možeš konstantno raditi, nađi malo vremena i za ispunjenje vlastitih želja.

11. Vodenjak

via GIPHY

Ponekad trebaš reći: E sad je dosta! Nemoj dopustiti da ti itko govori da nisi dovoljno dobar jer jesi, sa svim manama i prednostima. Takve negativne osobe izbaci iz života i uživaj!

12. Riba

Briga o budućnosti ti samo otežava. Razmišljaj o današnjici, a kasnije ćeš vidjeti što će se dogoditi u budućnosti. Cijeni vrijeme i u njemu uživaj!

 

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?