Prvi 29430 pregleda 23. prosinca 2020.

Konačno se saznalo čime se bave Kevinovi roditelji

youtubescreenshot/Canva/Pixsell

Na društvenim mrežama poveli su se razgovori s pitanjima čime se Kate i Peter bave u filmu. Uskoro su se saznali odgovori na ova pitanja. Moramo priznati, jako je zanimljivo!

Film 'Sam u kući' svijetlo dana je ugledao još davne 1992. godine, a otad godinama blagdanima uveseljava obitelji diljem svijeta. Oni kojima je gledanje ovoga filma postala tradicija, sve ovo vrijeme su si postavljali brojna pitanja, piše Chron. Jedno od njih je - koji je posao Petera i Kate McCallister?

Ovdje pogledajte video:

Ne može se ne zamijetiti imućnost obitelji McCallister, a da se pritom u nijednom trenutku nisu spomenula zanimanja Kevinovih roditelja. Ljudi su se godinama pitali kako si obitelj s oko 13 članova može priuštiti život u kući koja izgleda kao da košta nekoliko milijuna dolara. Druga stvar, koji oni posao rade kad ista ta obitelj putuje na odmor u Pariz prvom klasom i odsjeda u lijepom hotelu?

Iz razgovora su se saznali odgovori na pitanja koja smo priželjkivali. Prema službenoj novelizaciji filma koju je napisao Todd Strasser, Peter McCallister je biznismen i trgovac, a Kate je modna dizajnerica. Upravo zbog toga što je ona dizajnerica, Kevin je u jednoj sceni mogao koristiti lutke kako bi zavarao kriminalce da ima kućni party.

Na Redditu su se pojavile teorije i da je Peter kriminalac, te da je ujak Frank zapravo naručio Kevinovu otmicu. Bizarno, zar ne?

Home Alone - Peter McCallister is a criminal. from r/FanTheories

Iako su nastale razne teorije, a među njima je i pitanje toga kako obitelj nikoga nije poslala Kevinu da bude s njim. Jedno se sad zna - Kevinov stric Rob je platio obitelji put u Pariz. 

Moramo biti i svjesni toga da je film nastao prije 30 godina, zabavan je i širi blagdanski ugođaj pa zašto se onda zamarati sitnicama. Trebamo u njemu i dalje uživati!

Tvoja reakcija?