Prvi 1128 pregleda 24. studenoga 2021.

Kosa koja se 'prelijeva' je WOW! Evo kako je postići

Fashion PPS/Pixsell, chrisappleton1/Instagram

Ljetna 'morska' kosa koju predstavljaju neuredni valovi je daleko iza nas. Ulazimo u blagdansku sezonu s novom hit frizurom, sjajnom kosom koja izgleda kao svila koja se prelijeva

Imamo novi 'beauty' hit - kosu koja se toliko sjaji da izgleda kao da se prelijeva. Možemo je vidjeti posvuda na svim društvenim mrežama posljednjih nekoliko tjedana, a iznimno je draga celebrityjima kao što su Kim Kardashian, Dua Lipa i Zendaya. Izuzetno glatka, ultra ravna i skroz otmjena, ova frizura je 'must have' ove blagdanske sezone, piše Her.

Ovaj stil je jako sličan trendu 'staklene' frizure koja je bila IN prije par godina, ali ju je izgledom i savršenosti ipak pretekao. Mnogi misle da je jako teško postići ovaj look, ali prema Vogueu to uopće nije teško. Iako izgleda kao da ju je moguće napraviti samo u salonu, to možete učiniti i vi sami. Sve što trebate su odgovarajući alati i upornost.

Sve je u pripremi, stoga prvo svojoj kosi osigurajte potrebnu njegu. Zimsko vrijeme je može isušiti, stoga je korištenje kombinacije šampona i regeneratora iznimno važno. Također, nanesite hidratantnu masku ili napravite dubinski tretman svaki put nakon pranja kose. Korištenje proizvoda koji sadrži keratin će vam, uz to, sigurno pomoći, jer taj sastojak zaglađuje i omekšava kosu, tvrde stručnjaci.

Nakon toga operite kosu, prođite preko nje ručnikom, nanesite ulje za kosu po cijeloj dužini i počešljajte je. Osušite cijelu kosu fenom prije korištenja pegle i obavezno koristite zaštitni sprej prije peglanja kose.

Podijelite kosu na manje dijelove i ravnajte svaki dio jedan po jedan. Prijeđite preko svakog dijela barem tri do četiri puta ili sve dok ne bude potpuno glatka. I to je, u principu, to! 

Javite nam jeste li uspjeli dobiti ovakav 'prelijevajući' efekt!

 

 NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?