Prvi 4014 pregleda 06. ožujka 2019.

Kraljevska obitelj izolira Meghan i Harryja?

hmforever1/instagram

Omg, ipak se nešto događa?

Na jučerašnjem prvom zajedničkom druženju još od Božića napokon su se susreli Meghan Markle, princ Harry, Kate Middleton i princ William, no, eksperti za govor tijela kažu da je atmosfera bila jako...čudna.

Umjesto solidarnosti, zajedništva i povezanosti - što je vladalo tijekom blagdanskih susreta - ovoga puta Meghan i Harry bili su izolirani od ostalih članova obitelji i 'stavljeni u kut', piše Cosmopolitan. 

Ovaj video sve pojašnjava:

"Harry i Meghan stajali su iza Williama i Kate cijelo vrijeme, no unatoč tome što su Harry i William razgovarali sa svojim suprugama, njih dvoje nisu međusobno pričali, čak ni onako usput, kako to oni znaju", objasnila je ekspertica Judi James.

Također je dodala kako je Harry cijelo vrijeme izgledao 'snuždeno', dok je Meghan bila 'posebno izolirana'. No, to je možda bilo i namjerno kako bi se fokus prebacio na Charlesa. 

Možda je ovo namjerno?

"Možda su namjerno odlučili biti izolirani kako bi sto posto proslavili Charlesa, umjesto da fokus bude na sapunici Kate-Meghan. No, i dalje bi bilo ljepše vidjeti ih nasmijane i opuštenije kad su ovako zajedno, kao obitelj", dodala je Judi.

Što ti misliš? Je li ova izolacija bila namjerna kako bi sva svjetla bila na Charlesu u trenutku njegova slavlja ili su Meghan i Harry izolirani jer u kraljevskoj obitelji ipak postoje problemi?

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajoj :(